Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatom még?

Meddig húzhatom még?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok 1111-es értékekkel, inmár a 3. hetemet töltöm igy. A nap 24 órájából 22-23at fekszem.24 hetes voltam mikor megkaptam a tüdőérlelőt. Sokan rémizgetnek,és tartok én is tőle hogy már nem húzom sokáig.Van köztetek olyan anyuka aki hasonló cipőben járt, akinek sokkal korábban jött a pici?Lett valami baja?Kérlek nyugtassatok meg,hogy nagy baj nem lehet vele,ha netán tényleg a 34. hét elött érkezik.
2014. máj. 10. 18:41
 1/6 anonim válasza:

Szia

Az én anyukámmal is hasonló volta helyzet mikor engem szült én 26 hétre születtem és élek és virulók nem lett semmi bajom :D Gratulálok a picihez és jó egészséget

üdv:Egy 16 éves lány :)

2014. máj. 10. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
28 hétre jött a lányom, makk egészséges. Nem mondom első 3 hónapban bekölöztünk a PIC-re de csodaszép 4 éves lányom van. Semmi baja nem lesz a babádnak, főleg, hogy már most figyelnek rá, enyém csak úgy elindult ki semmi előzménye nem volt. Nagyon profi orvosok vannak és tényleg hihetetlen milyen ügyes megoldások vannak már. Ne aggódj semmi baj nem lesz. Pihenj és fogadj szót a dokiknak.
2014. máj. 10. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig kapott válaszokat! Annyit még szeretnék megkérdezni hogy ilyenkor (mikor már kaptam tüdőérlelőt) még külön lélegeztetőre tennék a kicsit,vagy menne már magától a levegővétel külső segítség nélkül?
2014. máj. 10. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig minden a babán múlik. Ezt senki, de szerintem még a dokik sem tudják neked megmondani. [link]
2014. máj. 11. 07:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia 31.hétre jött, egy tüdőérlelőt kapott csak nagyon gyors volt :D a tüdőérlelő sokat számít, meg a súly is de minden héttel jobbak az esélyek, egész sokáig elhúzhatod még láttam példát rá a kórházba. Pihenj és ne aggódj, bár azt tudom nehéz. Nekünk agyvérzése lett 1-2 fokú, de szerencsére úgy néz ki nem okozott semmi maradandót 5 hónapos behozta a társait.
2014. máj. 11. 08:02
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!