Segítség.! Miért?
Most vagyok a 19.hétben és még nem mozdult meg.!
Nektek mikor mozdult meg?!
És miért vérzik az orrom, csak úgy magától?
És elég gyakran fáj alul a hasam, van mikor szúró érzések törnek fel benne..
Nem-e lehet valami baja a babámnak? : ((( segítsetek.!
Én az első babát a 20. héten éreztem mozogni csak.
Az orrvérzés is teljesen normális,nyugi.Olvasgass egy kicsit a terhességről,és máris megnyugszol! :)
Megmozdult, max meg nem erezted. En csak a 20 heten kezdtem vmi gyanusat erezni, a doki azt mondt, h a 22. hetig raerek. A szurkalas egyebknt lehet a baba is!
Az orrod azert verezhet, mert meg vannak duzzadva a nyalkahartyak es elpattan egy-egy kis er. Ismerosnel ugyanez volt, teljesen geszseges babaja szuletett.
Nekem is vérzett az orrom!
Nem volt semmi baj
tudom hogy ez őrjítő tud lenni!
menj el egy uh-ra és megnyugszol!
Szia!
Ne aggódj, itt már sokan próbáltak megnyugtatni:) Első babát várom, én is csak a 20. héten éreztem először a mozgást, azóta meg sem áll :) Most 34+4 vagyok. Az orrom nekem is vérzett. Ez normális, mivel sokkal több a vér a szervezetedben és egy kicsit gyengébbek az érfalak, könnyebben elpattan egy hajszálér. A fájdalmak is normálisak, alakulsz át :)
Boldog Babavárást :)
Köszönöm a válaszokat.!
Megnyugtatóak voltak.! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!