Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség.! Miért?

B.B1208 kérdése:

Segítség.! Miért?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 19.hétben és még nem mozdult meg.!

Nektek mikor mozdult meg?!

És miért vérzik az orrom, csak úgy magától?

És elég gyakran fáj alul a hasam, van mikor szúró érzések törnek fel benne..

Nem-e lehet valami baja a babámnak? : ((( segítsetek.!

2014. máj. 14. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs, van akinek csak a 20-22. héten mozdul meg. Voltál 18 hetes Uh-on?
2014. máj. 14. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Az orrvérzéssel nem ártana dokihoz menni. A görcsök normálisak mivel nő a baba, a méhed, alakul a szervezeted. Első baba van akinek a 20. hét után mozdul meg, nekem a 22. héten mozgott érezhetően. Semmi bajt nem jelent.
2014. máj. 14. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Én az első babát a 20. héten éreztem mozogni csak.

Az orrvérzés is teljesen normális,nyugi.Olvasgass egy kicsit a terhességről,és máris megnyugszol! :)

2014. máj. 14. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Megmozdult, max meg nem erezted. En csak a 20 heten kezdtem vmi gyanusat erezni, a doki azt mondt, h a 22. hetig raerek. A szurkalas egyebknt lehet a baba is!

Az orrod azert verezhet, mert meg vannak duzzadva a nyalkahartyak es elpattan egy-egy kis er. Ismerosnel ugyanez volt, teljesen geszseges babaja szuletett.

2014. máj. 14. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia :-) Ne izgulj, nemsokára érezni fogod már a babádat. Én 20+1-en éreztem először a kislányomat, onnantól fogva viszont nem volt megállás. :-) Nekem is sokat vérzett az orrom terhesség alatt, szülés után elmúlt. A hasszurka is természetes velejárója a várandósságnak. Nyugi, nincs és nem is lesz semmi baj. Boldog babavárást.
2014. máj. 14. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is vérzett az orrom!

Nem volt semmi baj

2014. máj. 14. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:

tudom hogy ez őrjítő tud lenni!

menj el egy uh-ra és megnyugszol!

2014. máj. 14. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
A szurkálás a szalagok húzódása miatt van ami a méhet tartja. Teljesen normális. Nől a baba növekszik a méhed... És az orrvérzés is. Nekem is volt mindkettő.. a babádat meg érezni fogod, kis türelem.
2014. máj. 14. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, itt már sokan próbáltak megnyugtatni:) Első babát várom, én is csak a 20. héten éreztem először a mozgást, azóta meg sem áll :) Most 34+4 vagyok. Az orrom nekem is vérzett. Ez normális, mivel sokkal több a vér a szervezetedben és egy kicsit gyengébbek az érfalak, könnyebben elpattan egy hajszálér. A fájdalmak is normálisak, alakulsz át :)

Boldog Babavárást :)

2014. máj. 15. 10:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.!

Megnyugtatóak voltak.! :)

2014. máj. 15. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!