Néhány napja fémes szájíz, rossz gyomor. Okozhatja terhesség?
A másnapossághoz tudnám hasonlítani az gyomromban az érzést. 6 hete voltam együtt a barátommal, és sajnos csak megszakítással "védekeztünk". (Tudom, hogy most mindenki azzal fog jönni, hogy előre kellett volna gondolkodni, stb. Tudom én is, de ez sajnos így történt...)
Csináltam már terhességi tesztet, ami negatív lett. Ennek ellenére mégis stresszes vagyok. Vélemények?
Nem lehetsz terhes
..teszt mutatná már Ennyi idő után..viszont a tünetek terhestünetek!
Szia! Pont ugyan így vagyok én is. Nekem ugyan megjött május 5-én, de előtte pár napig görcsölgettem, ami azelőtt nem volt jellemző.
Most rossz a gyomrom (hányingere van, nem beképzelt) és ugyanaz a fémes íz van a számban mint mikor babát vártam.
Tegnap még hőemelkedésem és végtagfájdalmam is volt. vettem is be rubophent. Szerintem vírus lehet. Most valami hasmenős, gyomorfájós, hányós vírus terjed az oviban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!