Van itt olyan akinek az ultrahang fiút mutatott és végül lány lett?
Figyelt kérdés
Csináltak a 15. héten ultrahangot és fiút látott a doki illetve én is azláttam, mekkora az esélye annak hogy mégsem az? Mit lehet benèzni kukinak, ami végülis nem az?2014. máj. 17. 07:56
1/6 anonim válasza:
igen nalunk a nejemnél határozottan fiút mutatott majd amikor betöltötte a 18-at bejelentette hogy ő lány
2/6 anonim válasza:
A 15.hét még eléggé korai szakasz, de ha úgy fekszik, megállapítható a neme. Esetleg a köldökzsinórt, vagy egy kis ujjacskát "nézhetnek el" fütykösnek, de ez szerintem nem túl gyakori.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó lett volna egy lány mivel már van 2 fiúcska plusz apuka. Úgy látszik a férjem csak fiút tud csinálni. ;)
2014. máj. 17. 08:31
4/6 anonim válasza:
nekem végig fiút mondtak (97 tavaszán szültem), de hiába mondtam az orvosnak, hogy mi mindketten azt érezzük a férjemmel, lány, és nincs is fiúnevünk, kinevetett. 17 éves a csaj azóta... :)
5/6 anonim válasza:
Nekem 7 éve a lányomnál a 16. héten talán fiút mondott a doki képet is adott, végül lány lett (ez a 19 hetes genetikán kiderült) Most fiúval vagyok terhes és a mostani kép a kukiról egészen máshogyan néz ki, mint a lányomé anno. Neki amolyan 2 nagy hereszerüség volt (ami gondolom a nuni volt vagy köldökzsinór, most a heréből kikukucskált a kuki, olyan mint egy teknős, szóval ha ilyet mutatott akkor azért nagyon valószínű, hogy megint fiú, nekem egyébként megnézte a doki, hogy köldökzsinór-e ami kilóg -áramlást nézett)
Szóval azért ha kicsit is de az esély megvan, hogy mégis csajszi
6/6 csak1csajszi válasza:
A párom munkatársánál fordítva volt :) Azt mondta a doki, hogy kislány lesz. Kislányos holmikat vettek neki,aztán a terhesség vége fele a doki azt mondta, hogy 50% hogy fiú.... Kisfiú született :D Nem tudom, hogyan tudták ennyire benézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!