Mitől lehet h a hüvely viszket néha csíp? Extra érzékeny.
Fertőzésre azért nem gondolok mert 1 nap van 1 nap nincs ez a tünet.
Amit érzek az néha csípő érzés, ilyenkor észre veszem h több a folyásom is (ami terhesség alatt egyébként is elég sok lett)
Illetve van amikor elkezd viszketni (tényleg nem lehet kibírni h ne "vakarjam" dörzsöljem meg)
Ilyenkor picit véres is szokott lenni a tisztasági betét. Tehát a szemérem ajkak nagyon érzékenyek...
Volt valaki így? Természetesen ha megyek legközelebb orvoshoz megemlítem neki.
30hkm

Ez pedig fertőzés, lehet tünetmentes is..lényegtelen, hogy "1 nap van 1 nap nincs"
Ezzel 30 hetesen biztos egyből orvoshoz mennék.
A csípő érzésre arra gondoltam h talán a sok sárga folyás miatt.
A viszketés meg lehet h a borotválkozás miatt, mivel nagyon érzékenyek lettek a szemérem ajkak :/
Hétfőn mindenképp megyek orvoshoz
Most olvasom h a gombás fertőzés is sárgás fehéres :O
(mondjuk a vizeletem nem csíp)
Valaki volt már így? Tapasztalatok?

Nincsenek piros pöttyök.
Amúgy nektek büdi volt a folyás?
Mert nekem nem, tehát szagtalan fehéres/sárgás folyadék.
Vizelet sem csíp.
Ennek ellenére is lehet fertőzés? :O

Miért ne lehetne? Nem egyszerűbb lenne orvoshoz fordulni, minthogy itt diagnosztizálod magad? Állítod, hogy nem fertőzés..ha nem lenne fertőzés, akkor semmi bajod nem lenne..
Szerinted a viszketés normális?
Mivel a szemérem ajkak ilyenkor jóval nagyobbak, meg vannak duzzadva, és talán a borotválkozás utáni szőr bökheti így igen ebben az esetben "normális" lehet a viszketés (ami nem mindig jelentkezik)
Hétfőn megyek dokihoz addig meg itt "kérdezek" ha szabad ;)
Hátha járt már valaki így..

Nem filozok rajta, írtam h hétfőn mindenképp megyek. :D
Na mindegy, köszönöm szépen a válaszokat :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!