Hármas ikreink lesznek?
3 kis bébi növekszik a pocakomban :) (reméljük nem több :D)nekik keresünk neveket,valószinüleg mindhárman kislányok.
Már van egy 5 éves kislányunk,Dorina és egy 3,5 éves kisfiunk Milán.
Szerintem ne legyen olyan durva rendszer, hogy pl.: Karolina, Veronika, Mónika... :D
A Loretta, Viktória, Izabella, Emma szerintem szépek :) de a vezeték névhez is passzolnia kell :)
Lilien, Szonja és Ella
Nem kell hogy hasonló nevek legyenek, ők minden külön kis emberke lesznek
Köszönöm,várom még a válaszokat.A 3 L betüs nevet nem azért iirtam mert mindenképp igy adnánk de inkább az L betüs nevek tetszenek.Lora&Szonja milyen lenne?+ meg egy nev
Nekem nagyon tetszik :)
Szonja - Ajsa - Maja
Róza - Alíz - Zorka
Gréta - Flóra - Petra
Nekem a 3 kedvenc nevem:
Lara, Liliána (Lili), és Lexi.
Szóval a te neveid közül én így csinálnám:
Lora/Lara, Lilien/Liliána és Lotti
vagy
Lora, Szonja, és egy harmadik, amiben "O" és "A" van, pl. Zorka, Nóra, Flóra, Borka
Bocsi, hogy belekérdezek, de természetes úton lett 3 bébi? Milyen érzés? Jujj 5 gyerkőc lesz, de furcsa! :)
Az én kislányom Linda Eliza, amik a legjobban tetszenek még, Lori, Bianka, Léna, Fanni, Hanni,Anni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!