Valamivel be lehet indítani a vetélést?
7-8 hetesen voltam orvosnál, aki csak petezsákot és szikhólyagot látott csak. Reménykedtem hátha csak később fogant. Elmentem HCG vérvételre. Pénteken 23000, kedden 18000. Szóval egyértelmű, hogy nincs baba. Hétfőn kell visszamennem az orvoshoz, és mivel magától nem akar valamiért elindulni a vetélés, valószínűleg kaparás lesz a vége, amit nagyon, de nagyon szeretnék elkerülni.
Progeszteront szedtem (napi 200mg), több mint egy hete abbahagytam, gondolom az már kiürülhetett, nem az tartja vissza a vetélést.
Az eredményig úgy vigyáztam magamra mint a hímes tojásra, most emelgetem a 13 és 22 kilós gyerekeimet, de semmi.
Van esetleg valami tea, vagy akár orvos által felírható gyógyszer, aki segíthet elkerülni a műtétet és hagyja természetesebb módon lezajlani a dolgokat?
Nekem 9 hetesen ment el, rá 4 hónapra teherbe estem.
Szóval siman lehet utána babád. Egy ciklust kellett várnunk a következő próbálkozással, mi picit többet vártunk. Elsőre össze is jött.
Ne félj a műtéttől, jobb az ha úgy ürüp ki szerintem.
Jó egészséget!
Sajnálom, hogy így alakult😔
Nálam 7 hetesen állapították meg, hogy üres a petezsák, szikhólyag sincs. Abba kellett hagyni a gyógyszereket, és várni a vetélést. Nagyon erős görcsölés, enyhe vérzés azon a héten. 3 hétig még enyhe vérzés, és folyamatos hányinger. Nem éri meg sokat várni szerintem, mert ez így kínzás volt. Ma volt a műtét. A laminária felhelyezése fájt, de a többi része nem volt vészes. Szokták mondani, hogy azért jobb a műtét mert kiszednek mindent, és a méh így jobban kitisztul. Manapság már máshogy csinálják a műtétet mint régen. Kitartást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!