Az Anotalk nevű beszélgetős oldalon lehet egyáltalán lányokkal beszélgetni vagy mindenki csak fiú aki lánynak adja ki magát?
Egyetértek az előttem szólókkal, viszont fontos hozzátenni, hogy valóban vannak kivételek. Megismertem onnan embereket, akikkel még ma is beszélek, sőt lett onnan egy jól működő párkapcsolatom is.
Tényleg kevés ott a normális, de lehet találni néha. És aki keres, az talál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Legyen az alkohol vagy gyógyszerfüggőség...vagy bármi.
Hasonló mint a Skype,csak más program lenne jó.
Kipróbáltam már néhányat, de mindig csak szexuális dolgokról akartak velem beszélgetni. Én viszont normálisan szeretnék beszélgetni valakivel egy jót. Hol tehetem ezt meg? 17/L
Csak azé kérdezem mert ha igy beszélgetnek egymásal valamenyire könyeb a ismerkedés majd nem olyan mit ha szemtől szembe beszélgetnének nem? Csak kérdem mert nem nagyon értem enek a logikáját bocsi a helyesírás miatt :)
14 éves emo lány vagyok, és nem találok olyan oldalt, ahol olyan emberekkel tudnék beszélgetni, ismerkedni, barátkozni, mint én:s ha tudtok, légyszi segítsetek:) köszii
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!