Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve Discordon...

Valakinek van kedve Discordon beszélgetni?

Figyelt kérdés

Légyszi csak 20 és 30 közöttiek írjanak

23/L

2024. ápr. 16. 18:56
 1/7 anonim válasza:
es 34 már nem jo?
2024. ápr. 16. 19:01
 2/7 anonim válasza:
2024. ápr. 16. 19:20
 3/7 anonim válasza:
Ha csak barátkozni szeretnél, írhatsz
2024. ápr. 16. 20:00
 4/7 anonim válasza:
Persze😇
2024. nov. 28. 21:16
 5/7 anonim válasza:
Nekem van 30/f
2024. dec. 22. 16:43
 6/7 anonim válasza:
/F. @csakbarat
2025. márc. 23. 14:45
 7/7 anonim válasza:

6-os vagyok

Lemaradt a válasz eleje:

Nekem is lenne kedvem beszélgetni. 23/F.

2025. márc. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Lányok! Lenne kedve valakinek beszélgetni Discordon? 22/f, privátban megírom a nevem

Sziasztok. 22 éves srác vagyok, mások szerint kedves és jó humorú. A legnagyobb nehézségekben is képes vagyok megtalálni a humort. Amúgy egyetemre járok, hobbim a zenélés és a kutatás, a könyvgyűjtés. Ha kedvet kaptál a beszélgetéshez, barátkozáshoz, kérlek írd meg a...

Lenne kedve valakinek szilveszter este beszélgetni itt vagy esetleg Discordon? Lányok, nők előnyben de fiúk is! 22/f

Olyanra gondolok aki szintén egyedül tölti a szilveszter estét és nincs más dolga.

Valakinek lenne kedve beszélgetni,barátkozni??

Lehetőleg 2 üzenet után ne szívódj fel!! Instán vagy Discordon!!

Valakinek van kedve beszélgetni Discordon?

Én lány vagyok, lehetőleg olyanok írjanak, akik nem haladják meg a 18-at, és CSAK beszélgetnének. Unatkozok, szvl akár éjszaka 1-ig is ráérek, írjátok meg privátban a DC-s neveteket, és megpróbálok mindenkit bejelölni :)

Valakinek van kedve Discordon beszélgetni?

Elsősorban olyan 15-30 éveseket várok, akiknek vmiért nincsen lehetősége (élőben nincs senki olyan, mentális problémák, stb) ismerkedni, barátkozni. Akit érdekel, írjon privit :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!