Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni?

Valaki barátkozni?

Figyelt kérdés

Igazából olyan embert keresek vagy olyan embereket akikkel tudnék közös programokat csinálni azt hogy mit azt majd kitaláljuk.

19f

És Hajdu Bihar környékén lenne ideális de ha kicsit távolabb még az is jó.

ma 13:32
 1/2 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem.
ma 13:42
 2/2 anonim válasza:
Debreceni vagyok és 25/F. programokra még fogalmam sincs,nyilván másabb korosztály de max dumálunk
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Barátkozni valaki/valakik?

17 éves srác vagyok elég kevés baráttal, hiányolom az életemből a baráti társaságot, akikkel jót beszélgethetnék, akikkel jó lenne lenni...van barátnőm, és van egy legjobb barátom, de másokra is vágynék, baráti szinten, fiúkra lányokra, lehetőleg normális emberekre,...

Debreceni lányok!🥰Valaki barátkozni, pletyizni, beülni valahova egy kvra?😁 16/L

Sziasztok! 16 éves vagyok, debreceni, és sajnos nincsen sok barátom, ezért úgy döntöttem, átveszem az irányítást az életem felett!😁😜 Véleményem szerint értelmes, humoros, bolondos lány vagyok. Szeretnék barátnőket, akikkel tudok csevegni, elmélkedni stb stb na meg...

Barátkozni szeretnék hozzám hasonló érdeklődésű és világnézetű emberekkel,mert a középiskolában nem igazán találok igaz barátokat.(18/l) Valaki érez még így?

Azért írom ki a kérdést,hogy IGAZ barátokat találjak,amennyiben ez itt lehetséges. A középiskolában nem igazán találom a társaságom,vannak "haverjaim" ,de egy igazán mély barátság hiányzik az életemből:-( Amennyiben te is így érzel és nem lépsz le 2 nap után írj...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!