Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Levelezőpartnert keresnék...

Levelezőpartnert keresnék hosszútávra, olyan hölgy személyében, akinek az átlagosnál, magasabb az értelmi-és érzelmi inelligenciája. Aki nem tűnik el, néhány levélváltás után. Létezik egyáltalán, ilyen személy? Privát levelet várok.

Figyelt kérdés
júl. 24. 13:08
1 2
 1/16 anonim válasza:
Csak levelezni szeretnél vagy találkozni is? Megkérdezhetem hány éves vagy és hol élsz? Értem, hogy privátot vársz, de ezek az infok szerintem másokat is érdekelhetnek!
júl. 24. 13:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak levelezni, esetleg később, barátilag talákozni is. 50-es férfi vagyok. Hogy hol élek, nem befolyásolja a "beszélgetést" Egyébként, egy nagyváros mellett.
júl. 24. 13:21
 3/16 anonim válasza:
Azt azért tedd hozzá, hogy nős vagy..
júl. 24. 18:14
 4/16 anonim válasza:
Itt aztán lesheted! Egyébként ne attól félj, hogy 1-2 levélváltás után eltűnik, ott még igazából semmit nem vesztettél. Itt amikor már közeliek vagytok, közös tervek és ígéretek vannak, érzelmek és bizalom, na akkor fog időt kérni, meg eltünedezni, meg bunkózni, átverni, hazudozni és ghostingolni. Mert itt pontosan érzelmileg ilyen érett "hölgyek" vannak...
júl. 24. 23:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatot keresek. Levelezőtársat.
júl. 24. 23:40
 6/16 anonim válasza:
Miért, ott nem alakulhat ki barátság, közelség, intimitás és kötődés? Ha igen, jó eséllyel a másik fél onnét egy ponton már nagyon hamar beretten, és szétesik az egész, mert szétveri. Már bocs hogy itt beleírok a kérdésedbe ilyeneket, csak nem árt tisztában lenni az itteni kockázatokkal és mellékhatásokkal.
júl. 24. 23:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Ez is a valósághoz tartozik. De talán egy kivétel, mégiscsak akad. Én őt keresem.
júl. 24. 23:55
 8/16 anonim válasza:
Úgy legyen, sok sikert kívánok hogy megleld!
júl. 25. 00:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
júl. 25. 00:18
 10/16 anonim válasza:
Azért durva, hogy valaki a hazudozáshoz kíván sikereket. Az nem baj, hogy a házastársa erről semmit nem tud? Nyugodt szívvel kívánsz ehhez sikereket?
júl. 25. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van itt olyan budapesti vékony 40-es hölgy,aki komolyan gondolja és nem tünik el pár levélváltás után?

Trollok elkerülése végett privátban várom levelét.Közös programokhoz keresem azt a hölgyet, van itt olyan?

Van itt romantikus beállítottságú hölgy?

Aki esetleg hosszabb távú levelezésben gondolkodna? Aki nem tűnik el néhány levélváltás után! 50-es férfi vagyok, kizárólag privát leveleket várnék. Nem vagyok kíváncsi, mások nyilvános gúnyolódásaira!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!