Levelezőpartnert keresnék hosszútávra, olyan hölgy személyében, akinek az átlagosnál, magasabb az értelmi-és érzelmi inelligenciája. Aki nem tűnik el, néhány levélváltás után. Létezik egyáltalán, ilyen személy? Privát levelet várok.
Figyelt kérdés
ma 13:08
1/3 anonim válasza:
Csak levelezni szeretnél vagy találkozni is? Megkérdezhetem hány éves vagy és hol élsz? Értem, hogy privátot vársz, de ezek az infok szerintem másokat is érdekelhetnek!
ma 13:17
2/3 A kérdező kommentje:
Csak levelezni, esetleg később, barátilag talákozni is. 50-es férfi vagyok. Hogy hol élek, nem befolyásolja a "beszélgetést" Egyébként, egy nagyváros mellett.
ma 13:21
3/3 anonim válasza:
Azt azért tedd hozzá, hogy nős vagy..
ma 18:14
Kapcsolódó kérdések:
GYIK ismerkedésnél, privát levélváltások után, ha te (férfiként) küldtél fotót, de a másik nem akarja viszonozni, ám találkozni szeretne, mit tennél?
Főként, hogy avval indokolja, nem szereti, ha fotózzák, és amúgy sincs jó fénykép róla. 🤔
Van itt olyan budapesti vékony 40-es hölgy,aki komolyan gondolja és nem tünik el pár levélváltás után?
Trollok elkerülése végett privátban várom levelét.Közös programokhoz keresem azt a hölgyet, van itt olyan?
Van itt romantikus beállítottságú hölgy?
Aki esetleg hosszabb távú levelezésben gondolkodna? Aki nem tűnik el néhány levélváltás után! 50-es férfi vagyok, kizárólag privát leveleket várnék. Nem vagyok kíváncsi, mások nyilvános gúnyolódásaira!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!