Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Érzelmileg elhanyagolt,...

Érzelmileg elhanyagolt, debreceni hölggyel leveleznék. Amennyiben magadra ismersz és szeretnél egy tartalmas barátságot, írj bátran privátban! Létezel, valahol? 40-es férfi vagyok.

Figyelt kérdés

ma 16:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Valakinek van kedve beszélgetni?

Akár mély akár hétköznapi dolgokról vagy bármiröl.

Barátot, beszélgetőtársat keresek?

Sziasztok. Szeretnék új barátokat, vagy csak beszélgetőtársat találni. Nem egyszeri alkalomra, hanem hosszabb, normális levelezésre, későbbiekben akár személyes találkozóra. 29 éves vagyok, felszínesen mindenkivel jól ki tudok jönni, nincs ilyen problémám, de mikor...

Campus fesztiválon találkozni, valaki?

Sziasztok! :) Holnaptól indul a Campus fesztivál. Ha valakinek van kedve összefutni és egy pár koncerten közösen részt venni, írjon nyugodtan kortól, nemtől függetlenül és egyeztetünk (bérletem van, így mind a négy napon ott leszek). 23F

Valakinek lenne kedve haverkodni egy 32 éves sráccal?

Ismeretség szerzés céljából írtam ki a kérdést. Nemed mindegy, csak legyél normális. :D Magamról pedig: - Közepesen introvertált, aktív életmódot élő csávó vagyok - Szabadidőmben edzek, bicózok, kirándulok, sakkozok, olvasok, sorozatot nézek és...

Valaki Ozora fesztiválra Budapest környékéről?

Idén is megyek, és úgy alakult, hogy egyedül indulok. Idén haverom családi okok miatt sajna nem tud jönni (ma mondta vissza). Budapest környékéről indulok autóval, van bőven hely, és arra gondoltam, hátha más is hasonló helyzetben van :D Szívesen utaznék együtt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!