Érzelmileg elhanyagolt, debreceni hölggyel leveleznék. Amennyiben magadra ismersz és szeretnél egy tartalmas barátságot, írj bátran privátban! Létezel, valahol? 40-es férfi vagyok.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Akár mély akár hétköznapi dolgokról vagy bármiröl.
Sziasztok. Szeretnék új barátokat, vagy csak beszélgetőtársat találni. Nem egyszeri alkalomra, hanem hosszabb, normális levelezésre, későbbiekben akár személyes találkozóra. 29 éves vagyok, felszínesen mindenkivel jól ki tudok jönni, nincs ilyen problémám, de mikor...
Sziasztok! :) Holnaptól indul a Campus fesztivál. Ha valakinek van kedve összefutni és egy pár koncerten közösen részt venni, írjon nyugodtan kortól, nemtől függetlenül és egyeztetünk (bérletem van, így mind a négy napon ott leszek). 23F
Ismeretség szerzés céljából írtam ki a kérdést. Nemed mindegy, csak legyél normális. :D Magamról pedig: - Közepesen introvertált, aktív életmódot élő csávó vagyok - Szabadidőmben edzek, bicózok, kirándulok, sakkozok, olvasok, sorozatot nézek és...
Idén is megyek, és úgy alakult, hogy egyedül indulok. Idén haverom családi okok miatt sajna nem tud jönni (ma mondta vissza). Budapest környékéről indulok autóval, van bőven hely, és arra gondoltam, hátha más is hasonló helyzetben van :D Szívesen utaznék együtt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!