Körmend és környékén vannak meleg/biszex fiúk 18-20 éves korosztályban?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Az ott élők kimutatták, hogy nem értenek egyet az ország nagyrészének álláspontjával, és továbbra is stockholm-szindrómásként ragaszkodnak Orbánhoz. Emiatt a határmenti fideszes választókerületeket elkéne adni a környező országoknak: egyrészt így a fideszeseknek nem...
Egyik ismerősöm azt állítja, hogy ezt mondta neki egy otp-e ügyintéző, hogy megoldható lenne. Kérdésem még annyi, hogy Körmend esetében is lenne rá lehetőség? Egyáltalán mi az ami befolyásolja, hogy van , ahol 10% van ahol meg már 30%-os az önerő?
Jelenleg Szombathelyen dolgozom, azonban nem tudom, hogy ez változni fog -e a közeljövőben, ha leépítés lenne pl...Csepreg- ami egy kisebb város, kb 23 percre Szombathelytől vagyKörmend- Csepregnél nagyobb város, kb 26 percre Szombathelytől
26 éves férfi vagyok.
Sziasztok, a címben említett szakközépiskolában mennyire veszik komolyan a matek es kémia tanítást? Milyenek a tanárok? Es milyen a közösség? Nem helyiként (bagodi vagyok) fogok tudni barátkozni vagy nagyon klikkesek inkább? Előre is köszönöm, ha segítesz:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!