Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Zircen és környékén,hogy és...

Zircen és környékén,hogy és hol lehet lánnyal ismerkedni? 26/F

Figyelt kérdés
legyenn ormális,tanult,viszonoza az érzelmeket,szerese kutyákat,kerékpározást

2021. szept. 7. 17:24
 1/1 anonim válasza:
Zircen szerintem sehol. Max online. Veszprémben vannak inkább szórakozóhelyek,az nincs messze onnan, bár ott nem is mindenki kapcsolatot keress. Munkahelyen/online próbálkoznék a helyedben, vagy elkezdenék egy társas hobbit, pl nyelvtanfolyam/valamilyen sport,ahol fiúk-lányok is vannak.
2021. szept. 9. 21:18

További kérdések:

Keresem motorozást kedvelő, motorozni szerető párom. Együtt utazni, kirándulni, kalandot keresni?

Várom üzeneted akár barátként ismerkednél, akár komoly párkapcsolatból. 44F vagyok és természetesen N-t keresek.

Van olyan lány, aki szeretné megtalálni a mackóját? 🐻

Szeretem a cuki, bújós lányokat! 😃🤗

Elvennél engem?

Lényeg a lényeg, nem valami tiniszorakozásról van szó, elég durván ki kellene jutnom abból a városból ahol lakom, nincs senkim, nincs kihez mennem, akár külföldre is. Szívesen dolgozók, a háztartásbeli dolgokat elvégzem simán, csak egy lakrész kell. Ha hajlandó lennél...

Zemplén és környéke?

Sziasztok 42éves (magyar) elvált férfi vagyok szeretnék megismerkedni hölgyekkel akik ugyan olyan magányosak mint én,ha van gyerek nem gond.Regényt nem írok ha gondolod akár privátban is. További szép napot Tomi

Független ferfi ismerkedne molett alkatú hölggyel ?

Szia Budapesten élő, nem dohányzó, irodai munkát végző férfi keres egy normális, molettebb alkatú hölgyet párkapcsolatra. Szeresse a jó kávét vagy teát, a beszélgetést, romantikát is. Többet privát üzenetben írnék.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!