Zircen és környékén,hogy és hol lehet lánnyal ismerkedni? 26/F
További kérdések:
Várom üzeneted akár barátként ismerkednél, akár komoly párkapcsolatból. 44F vagyok és természetesen N-t keresek.
Szeretem a cuki, bújós lányokat! 😃🤗
Lényeg a lényeg, nem valami tiniszorakozásról van szó, elég durván ki kellene jutnom abból a városból ahol lakom, nincs senkim, nincs kihez mennem, akár külföldre is. Szívesen dolgozók, a háztartásbeli dolgokat elvégzem simán, csak egy lakrész kell. Ha hajlandó lennél...
Sziasztok 42éves (magyar) elvált férfi vagyok szeretnék megismerkedni hölgyekkel akik ugyan olyan magányosak mint én,ha van gyerek nem gond.Regényt nem írok ha gondolod akár privátban is. További szép napot Tomi
Szia Budapesten élő, nem dohányzó, irodai munkát végző férfi keres egy normális, molettebb alkatú hölgyet párkapcsolatra. Szeresse a jó kávét vagy teát, a beszélgetést, romantikát is. Többet privát üzenetben írnék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!