Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 1 hónappal ezelőtt lájkolta a...

1 hónappal ezelőtt lájkolta a közösségi oldalra feltöltött fotóimat,azóta pedig semmi...? Nem vesztünk össze... Másokét lájkolja... U.i(egy ismerős lányról van szó)

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 15:24
 1/5 anonim válasza:
Mi a kérdés?
2021. dec. 25. 18:11
 2/5 anonim válasza:
Likeolta a fotóidat. Emellett volt valami, vagy ennyi? Mert ha ennyi akkor nem értem min csodálkozol.
2021. dec. 25. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak furcsállom...
2021. dec. 25. 19:46
 4/5 anonim válasza:
Micsodát? Mit vársz tőle? Xd
2021. dec. 25. 19:57
 5/5 anonim válasza:
Mit furcsállsz? Tetszett neki a fotó, aztán ennyi😅
2021. dec. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek van kedve beszélgetni? (5-10 kritérium nélkül)

Nézegetem a barátkozás kategóriát és rengeteg ilyen kérdés van. Amikor rákattintok, akkor látom, hogy minimum 3-5 kritérium van, aminek sokszor nem felelek meg. Vagy egy szűk korcsoportban keresnek beszélgetőpartnert, (mondjuk 16-18 évest), vagy csak egy adott...

Lányok! Ti ki előtt tudtok jobban megnyílni, vagyis kivel tudtok beszélni személyesebb, akár intimebb témákról? Többi lent

Két típusú válasszal találkoztam eddig: a. Ismerőseimmel, barátnőimmel, mert bennük megbízom, b. Idegenekkel inkább, mert ők úgysem ismernek, nem tudják ki vagyok ezért nem kell szégyelnem magam előttük. Ki melyiket preferálja lányok? :)

Be szívezett Tinderen szerintetek most ez mit jelent?

Van egy lány párszor találkoztunk baráti körben, egyik barátom unokatestvére egyébként, és sokszor mikor mondta neki hogy elmegyünk ide-oda, megkérdezte ő is eljöhet-e.Elég jól el is tudtam vele dumálni. Most be szívezett Tinderen, írtam neki messengeren, vissza is...

Valaki aki szívesen beszélgetne, barákozna?

Egyetemen kívül is szívesen megismernék hasonló érdeklődési körű, ambíciójú embereket. 2 éve a mostani egyik legjobb barátomat is a gyakorinak köszönhetem, így én a személyes ismerkedés mellett az online lehetőségeket is hasznosnak tartom.🤗 A tartalmas beszélgetések...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!