1 hónappal ezelőtt lájkolta a közösségi oldalra feltöltött fotóimat,azóta pedig semmi...? Nem vesztünk össze... Másokét lájkolja... U.i(egy ismerős lányról van szó)
Kapcsolódó kérdések:
Nézegetem a barátkozás kategóriát és rengeteg ilyen kérdés van. Amikor rákattintok, akkor látom, hogy minimum 3-5 kritérium van, aminek sokszor nem felelek meg. Vagy egy szűk korcsoportban keresnek beszélgetőpartnert, (mondjuk 16-18 évest), vagy csak egy adott...
Két típusú válasszal találkoztam eddig: a. Ismerőseimmel, barátnőimmel, mert bennük megbízom, b. Idegenekkel inkább, mert ők úgysem ismernek, nem tudják ki vagyok ezért nem kell szégyelnem magam előttük. Ki melyiket preferálja lányok? :)
Van egy lány párszor találkoztunk baráti körben, egyik barátom unokatestvére egyébként, és sokszor mikor mondta neki hogy elmegyünk ide-oda, megkérdezte ő is eljöhet-e.Elég jól el is tudtam vele dumálni. Most be szívezett Tinderen, írtam neki messengeren, vissza is...
Egyetemen kívül is szívesen megismernék hasonló érdeklődési körű, ambíciójú embereket. 2 éve a mostani egyik legjobb barátomat is a gyakorinak köszönhetem, így én a személyes ismerkedés mellett az online lehetőségeket is hasznosnak tartom.🤗 A tartalmas beszélgetések...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!