Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Békés megyei lányokat keresek...

Békés megyei lányokat keresek barátkozásra/ismerkedésre Vannak itt ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

23/F

Gyulán lakok

Ha esetleg lenne kedve valakinek beszélgetni csak jelezze itt és írok ha van ilyenre igény

2023. okt. 2. 19:18
 1/5 anonim válasza:
Lányok? Miért nem elég 1?
2023. okt. 2. 20:46
 2/5 anonim válasza:
Hátha nagyobb választékra gondol... azért nemcsak egyet keres!
2023. okt. 2. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
1re gondoltam
2023. okt. 2. 22:06
 4/5 anonim válasza:
XDD
2023. okt. 3. 05:58
 5/5 anonim válasza:
Itt vagyok! 20/L
2023. okt. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Valaki ismer olyan lányokat Snapchat-en, akivel lehet rendesen beszélgetni?

Olyan Snapchat felhasználók érdekelnének, akikkel tényleg lehet rendesen beszélgetni, és nem csak pár üzenetváltásból áll az egész beszélgetés. Ismer valaki ilyen lányokat? Ha igen, akkor jöhetne pár név, vagy ha magadra ismersz, írj nyugodtan. Lehetőleg privátban kéne a neveket, érthető okokból.

Hogyan ismerhetnék meg spanyol korombeli fiúkat, lányokat? 18/F

Elkezdtem tanulni spanyolul és ahhoz hogy segítsem magam a tanulásban szukségem lenne egy barátra aki spanyol.

Hol lehet normális, értelmes lányokat megismerni?

Légyszí normális válaszok jöjjenek :D 15/F

Miért van az hogy mikor barátkozni akarok lányokal akor mihelyt megtudják van párom, egyből nemakarnak barátkozni?

Miért van az hogy mikor barátkozni akarok lányokal akor mihelyt megtudják van párom,egyből nemakarnak barátkozni, nem igaz hogy senki nem hisz a férfi női barátságba,mindenki csak dugni akar,hátha barátkozni akarok és bele megy rögtön, megbeszéljük a talit hol ismerjük...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!