Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aki keres párt ad esélyt nekem?

Aki keres párt ad esélyt nekem?

Figyelt kérdés
25 f
ma 08:40
 1/7 anonim válasza:

A kérdés kiírása közben pityeregtél is?

Mindenkinek ilyen alfahím kell, aki könyörög az esélyért.

ma 10:22
 2/7 anonim válasza:
Mire adjak esélyt? Mikor még egy nyomorult pár mondatos bemutatkozást se vagy képes megfogalmazni!
ma 10:46
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 nem könyörögtem. Aki ilyen keserű az menjen is bosszantson mást. Ugy csinálsz mintha erővel el lehetne venni.

2# Erre lenne a beszélgetés, randi. Mit írjak? Volt szépen megfogalmaztam, akkor is egy úgy ahogy írt.

ma 10:50
 4/7 anonim válasza:

Ha már jót nem tudtok írni, akkor jó a lelketeknek, ha másokat leszólhattok ?

Ártott nektek ezzel a srác ?

ma 10:50
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 köszi

Csak eljut valakihez, személyesen is hiába megy oda az ember legtöbbször

ma 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen egy végtelen várakozás. Mintha várnád a kínai csomagot, csak 500 szor rosszabb
ma 18:11
 7/7 anonim válasza:

Sajnos esély itt csak akkor lesz, ha te mutatsz valamit elsőre.

Bemutatkozás? Erősségek? Kedvelt témák? Hely? Társadalmi helyzet?

ma 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Láttok arra esélyt, hogy itt találtok párt?

Én őszintén, sokat nem. De nagyon szeretek beszélgetni, szóval lányok, ha gondoljátok beszélhetünk bármilyen témáról! És meglátjuk, hogyan alakul 😊 21F

Az egri cégbíróságon a Tisza Párt alapszabályából kiderült, hogy 27 tagja van a pártnak és a párt pénzét Magyar Péter a sajátjaként kezelheti. Adnál...

Először a Facebookon terjedt, hogy valaki megnézte az egri cégbíróságon a Tisza Párt ún. alapszabályát, amire magyar Péter időnként hivatkozik, miért nem vesz fel tagokat a pártja (ezek mind hazugságok, Magyar csak nem akar senkinek jogot adni semmire), aztán onnan a...

Mennyi esélyt láttok rá, hogy idén elmarad az érettségi, és a diákok megajánlott jegyeket kapnak?

Több politikai párt támogatja ezt a döntést (Jobbik, Momentum, Párbeszéd), és ezen kívül több szakszervezet is.

Ti adnátok esélyt egy 19 éves 1gyermekes anyukának?

Mi a véleményetek, találhat párt magának egy nő kisgyerekkel?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!