Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne az ideális párkeresés...

Mi lenne az ideális párkeresés menete nálad? Milyen lenne az illető?

Figyelt kérdés

Megfordítom a szokásos "nemed, korod, lax?" sémát.

Írjatok le, hogyan képzelnétek el az igazit, milyen tulajdonságai vannak és hogyan történne az ismerkedés, amíg összejöttök. Milyen típusú emberről és/vagy megismerkedésről fantáziálsz? Hátha van itt olyan, aki szintén pont erre vágyik és megfelel a leírásnak.

ma 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes, komoly gondolkodású de humort értő és kedvelő , monogám budapesti férfi.

Szereti a természetet, a kirándulást, a nagy beszélgetéseket és néha a közös,de pihentető csendet.

Vannak elképzelései, tervei. Törődik az egészségével, testi és lelki téren.

Egy specialitása van a helyzetnek, mégpedig az, hogy szintén férfi vagyok.

ma 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Egyedülálló apukával ismerkednék komoly szándékkal, konkrét kikötésem vagy elvárásom nincs.
ma 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Az igaz?

Magas, vékony/átlagos testalkatú, átlagos személyiségű nő, akinek szép lába van. Érdekli a világ eseményei, nem jellemző a depresszív hangulat rá. Az ismerkedés szerintem neten keresztül menne inkább, majd - ha kiderül, hogy valóban minden klappol, akkor - lehetne személyes találkozó.

Az adott személy domináns-, vagy inkább dominánsabb személyiségű nő. (F)

ma 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Úgyis a külső és az anyagiak döntenek mindenben. Ha ezeken átmentél, akkor jöhet szóba bármi egyéb.

Ne tegyünk már úgy, mintha a személyiség lenne a szűk keresztmetszet. Tele van a padlás jó személyiségű férfiakkal, akik külsőre és/vagy anyagilag nem ütik meg a szükséges mércét.

ma 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
En nem keresek senkit egyedülállókent de jövök kommenteket olvasni🤣
ma 19:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Bár áttették a kérdést az ismerkedésből a párkapcsolati problémákba (nyilván személyes okokból: aki átette az problémának látja az ismerkedés témát:)), de minden megy ugyanúgy tovább.
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Huseges baratnom lesz valaki?

16 eves fiu vagyok 170-172 cm magas kb. Sportolok, mellette edzek is. Magabiztos, kedves sracnak tartom magam. Sokat focizok. Kapcsolatot keresek. Tobbi privatban

Valaki maximum 25 éves nőt érdekelné párkeresés meg esetleg Avicii Symphonyic Tribute koncert?

Nem potyautast keresek, autóm sincs. Ha valaki így is kíváncsi rám meg az esemény is érdekli az elég jó szűrő azt gondolom.

Párkeresés Tatabánya környékén?

Egy 17 éves duci srác vagyok,de szívesen ismerkednék,barátkoznék a környéken meleg srácokkal. A környéken vannak? Engem nem egyéjszakás kalandok érdekelnének,hanem komoly kapcsolat. Van még,aki ilyenre vágyik?

Miért ilyen nehéz a párkeresés?

Elmondhatatlanul összezavarodtam. Fogalmam sincs hogy kéne párt keresi. Felmegyek társkeresőre lerohannak a férfiak. Azt érzem megfulladok. Ilyen túlkínálatból nem lehet választani. És ez ilyen picsogásnak tűnik, esküszöm,de nem arról van szó,hogy huu,de szép...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!