Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szingli anyák, ti szoktatok...

Szingli anyák, ti szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hol szoktatok ismerkedni? Ha esetleg itt is szívesen fogadtok értelmes privát üzeneteket, akkor írjatok kort is :)

aug. 1. 18:33
1 2
 1/14 anonim válasza:
Neten soha, max élőben!
aug. 1. 20:13
 2/14 anonim válasza:
A Teszkóban.
aug. 1. 21:17
 3/14 anonim válasza:
Kérdező, ha ismerkedni akarsz nem ártana, ha mondanál valamit magadról! Pl. kor, lakhely, van-e gyereked, milyen kapcsolatot keresel, stb.?
aug. 2. 13:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Ha valaki nyitott ismerkedésre, akkor neki természetesen megírom privátban. Aki meg nem, neki meg mindegy, hogy 32 éves vagyok, 193 cm magas, stb., mert hidegen hagyja 😃
aug. 2. 13:41
 5/14 anonim válasza:
Ismerkednék én, csak éppen nem járok sok olyan helyre, ahol új arcokkal találkozhatnék. :D
aug. 2. 17:33
 6/14 anonim válasza:
Senkinek nem kellenek.
aug. 2. 17:51
 7/14 anonim válasza:

6-os, ezt cáfolom. Munkahelyemen lett volna több lehetőség, illetve fiatalabbak is próbálkoztak már. Csak nekem mindkét opció kiesik.

5-ös voltam

aug. 2. 17:59
 8/14 anonim válasza:

Nekem nem kellene elvált anyuka. - Beadta akérdést... Nem trollkodni jöttem.

Nekem azért nem kéne, nert senki gyerekét nem vagyok hajlandó nevelni. Főleg, ha - általában ez a helyzet - egy problémás exférj is van.

Kösznem.

aug. 2. 19:31
 9/14 anonim válasza:
Szerintem nem érnek rá ismerkedni. Gyereket nevelnek, dolgoznak, örülnek ha élnek.
aug. 3. 03:57
 10/14 anonim válasza:

4. Cáfolom.

Pont ezekkel a megadott infókkal és adatokkal tudnál figyelmet felkelteni!

aug. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van itt szingli, 30 körüli Nő, Zala, Vas, Veszprém megyéből ismerkedni?

32éves, átlagos testalkatú , saját környezetemben már rég egyedül élő Úriemberként keresek!

Szingli, fiatalos, 30-40-es gyermektelen nő ismerkedne hasonló 40-es pasival?

Viszonylag értelmes, jól szituált, vagyok, de semmi kiemelkedő. Nem szeretem a túlzott komolyságot a mindennapokban, de amikor kell, akkor tudok az is lenni. Külsőre nem vékony, de nem is nagyon kövér. Keresek hasonló laza, értelmes nőt, akivel lehet kikapcsolódni,...

Szentes és környékéről esetleg valaki ismerkedni?

Szingli srácok előnyben. Korhatár max 38

Szingli anyukák ismerkednétek?

34 éves szegedi férfi vagyok, szivesen randiznék szingli anyukákkal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!