Fősulis kreditrendszer. Baj ha csak 28 kreditem lesz?
Figyelt kérdés
1. félévem van, felvettem a kötelezőket + egy darab választható volt, felvettem azt is 2 kreditért. De rájöttem hogy csak az az egy órám van csütörtökön, és hát lustaság ide vagy oda, de nekem két óra az utazás minimum, +2 vissza, és azon gondolkodom hogy leadom nem kell az nekem... de akkor csak akötelező tárgyaim lesznek, és csak 28 kreditem.. Az kevés? sajnos egyáltalán nem értem én ezt a kreditrendszert:D ha valaki nagyon ráér, írhatna róla több infot is, emgköszönném :)2010. szept. 4. 10:22
2/5 anonim válasza:
Nekem is annyi lesz, pedig én orvosira járok, és nem valami szellős az órarendem, maradjunk annyiban...
De nekünk az ajánlott kreditmennyiség az első félévre 28 kredit.
3/5 anonim válasza:
Most nem mindegy, hogy 28 vagy 30? A 30 az az ajánlott kredit, felvehetsz akár 2 kreditet is... Ha ez az első féléved, akk van még 5-6 olyan féléved, ahol felvehetsz az egyikben 32 kreditet mondjuk... Én pl előző félévben 40-et vettem fel.
4/5 anonim válasza:
nem kötelező felvenni mindíg 30at! csak azért az egy szabadon választható tárgyért én se utazgatnék. nemhogy 2 órát, talán még felet se. :-D
5/5 A kérdező kommentje:
ó akkor jó, törlöm is gyorsan :D
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 4. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!