Honnan lehet megszerezni a középszintű informatika szóbeli tételeit?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretném beleírni a CV-mbe, hogy dolgoztam/dolgozok Tableau-val, viszont ha jól tudom lehet vizsgázni és certificate-t szerezni belőle. Érdemes egy ilyen megszerezni? Valaki csinált már ilyet?
Vagy pl. a fiókja feltörésen kívül lehet-e valamilyen támadást indítani ellene, pl. ami a számítógépét is érintheti? Vagy azért ehhez már a google-ön kell "áthatolni"? Pusztán csak kiváncsiságból.
Hol tudnám rendesen kidolgozott formában megszerezni a tételeket? Tavaly ballagtam el a gimnáziumból és most utólag lerakom az emelt informatikát. Egy évet kihagytam különféle okokból. Most, hogy nincs tanári segítségem, nagyon senkinek sem tudnám megmutatni a...
Májusban érettségiztem szakmai infóból, de nem sikerült. Az őszi érettségit el kellett szalasztanom anyagi gondok miatt, így májusban szeretnék. Minden tantárgyam sikerült, csak az infó nem. A sok programozás, a külső stíluslap csatolás és a többi nem ment....
Ha szóbelire Farkas Csaba Informatikai ismeretek a középiskolák részére c. tankönyvből készülök, az jó, elég hozzá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!