Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan lehet megszerezni a...

Honnan lehet megszerezni a középszintű informatika szóbeli tételeit?

Figyelt kérdés
Mert ami az oktatas.hu-n van, azok csak a témakörök, engem a konkrét tételek érdekelnek

2022. jún. 5. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell törni a tanárod gépét, vagy be kell törni az igazgatói irodába, és onnan ellopni. Legális lehetőség nincs, mert a tételek titkosak.
2022. jún. 5. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem adta ki a tanárod, akkor a témakör marad. Nálunk anno simán kiadta, de ez ugye nem legális.
2022. jún. 5. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Lepj be az érettségi 2022 Facebook csoportba, ott sokszor osztanak meg kidolgozott teteleket
2022. jún. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Milyen Tableau certificate-et érdemes megszerezni?

Szeretném beleírni a CV-mbe, hogy dolgoztam/dolgozok Tableau-val, viszont ha jól tudom lehet vizsgázni és certificate-t szerezni belőle. Érdemes egy ilyen megszerezni? Valaki csinált már ilyet?

Egy google fiókból kiindulva milyen információkat lehet megszerezni egy személyről?

Vagy pl. a fiókja feltörésen kívül lehet-e valamilyen támadást indítani ellene, pl. ami a számítógépét is érintheti? Vagy azért ehhez már a google-ön kell "áthatolni"? Pusztán csak kiváncsiságból.

Az idei emelt informatika érettségi tételeket hol tudnám megszerezni?

Hol tudnám rendesen kidolgozott formában megszerezni a tételeket? Tavaly ballagtam el a gimnáziumból és most utólag lerakom az emelt informatikát. Egy évet kihagytam különféle okokból. Most, hogy nincs tanári segítségem, nagyon senkinek sem tudnám megmutatni a...

Lehetséges lenne úgy megszerezni az érettségit, hogy más infóhoz kapcsolódó szakból érettségizek?

Májusban érettségiztem szakmai infóból, de nem sikerült. Az őszi érettségit el kellett szalasztanom anyagi gondok miatt, így májusban szeretnék. Minden tantárgyam sikerült, csak az infó nem. A sok programozás, a külső stíluslap csatolás és a többi nem ment....

A 2017-es középszintű informatika érettségihez milyen programok ismerete szükséges? Pl. Melyik Office programot (év) használják stb. , és honnan...

Ha szóbelire Farkas Csaba Informatikai ismeretek a középiskolák részére c. tankönyvből készülök, az jó, elég hozzá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!