Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi ez a hibaüzenet Neptunban?:...

Mi ez a hibaüzenet Neptunban?: "A vizsgajelentkezés nem engedélyezett. Nincs vizsgajelentkezési időszak!"

Figyelt kérdés

Fel akartam venni egy vizsgát és ezt a hibaüzenetet kaptam:

"A vizsgajelentkezés nem engedélyezett. Nincs vizsgajelentkezési időszak!"

Ez fura mert most vannak a vizsgák.

Fizetős vagyok és a Diákhitel központ most fog egyeztetni az egyetemmel.

Lehet hogy ez a baj?

jan. 12. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak az adott vizsgára nincs jelentkezési időszak. Vizsgák esetén meg lehet adni egyedi jelentkezési időszakot: az a leggyakoribb, hogy egy vizsgánál a kezdete előtt 24 órával zárul a jelentkezési időszak, hogy a tanár tudja, hány főre kell készülnie, ne legyen az, hogy a hétfő reggel 8-as vizsgára vasárnap este 10-kor jelentkeznek fel harmincan, mert akkor jut eszükbe, hogy csak meg kén' próbálni. De olyan is van, hogy az utolsó heti vizsgákra csak egy héttel előtte nyílik meg a jelentkezés, hogy ne mindenki azt vegye fel, mert amúgy nincs kedve a méltóságos tanár úrnak vagy asszonynak vizsgáztatni, de ki kellett írnia az időpontot, azt' így hátha kevesebben lesznek.

Szóval érdemes megnézni az egyedi vizsgajelentkezési időszakot, lehet, hogy csak ez kavart be és csak ennél az egy vizsgánál van problémád, a többinél nincs.

jan. 12. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!