Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mit tegyek? Elvégeztem másfél hónappal ezelőtt autóra a jogsit, ki is fizettem mindent rendesen, most mégis az oktatóm barátnője!!! azzal zaklat, hogy az oktatóm zsebébe adjak még pénzt.
Figyelt kérdés
Több 100.000 forintról beszélünk, és egy nap alatt odáig fajult a helyzet, hogy házhoz jött. Nem tudom ebből milyen végkimenetel lehet, állítása szerint az autósiskola akar feljelenteni, viszont őket felhívtam és semmi ilyeneől nem tudnak. Az oktatóval és a nővel nem kontaktáltam. Mit tegyek? Visszajön ma ezt megtárgyalni, de nem tágít a pénztől. Számlát elvileg nem tud adni, de félek, hogy hamisít valamit, ugyanis a kartonomat sem adta vissza azóta sem mióta végeztem.márc. 13. 16:24
11/12 anonim 

válasza:

Na mi lett? Odament-e este cirkuszolni, kapott-e penzt, fel vagyol-e jelentve.
12/12 A kérdező kommentje:
Őszintén bár kamu lenne, odáig fajult, hogy úgy forgatta a helyzetet, hogy rendesen őt kellett sajnálni a helyzetben, és végül a szüleim sűrű bocsánatkérések közepette kifizettették. Jelen helyzetben elég csalódott vagyok, senki sem állt ki mellettem és én lettem beállítva hazugnak, holott semmivel nem tudta alátámasztani a követelését. Sose ért ilyen megaláztatás, ráadásul mikor megkértem, hogy kutassa meg akkor ezt a jelenléti naplót, érdekes módon nem volt hajlandó.
márc. 16. 00:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!