Hol találkozik a filmgyártás és a programozás?
Figyelt kérdés
Jelenleg gazdasaginformatikat tanulok, így a szakdolgozatom témája lehet gazdasági és informatikai világból is. Arra gondoltam hogy olyan témában szeretnék, ami alapból is érdekel és hobbim is, de nem tudom hogy hogyan köthetném össze ezt az ágat azzal, hogy imádok filmeket nézni. Valamint a jövőre tekintve is gondolkoztam ezen mert jó lenne egy olyan munka, ahol ez mindennap jelen lehetne, de nagyon nem találok rá választ hogy merre lenne érdemes elindulnom, hogy ezen a területen milyen pozíciókra kéne felkeszulnom.tegnap 18:57
1/2 anonim 

válasza:

Nem vagyok szakértő, de gondolom, sok lehetőség van rá, bár ugye sok dologra, feladat már kész programok vannak.
Témaötlet az alapján, amihez értek: a videók módosítása, zajosítása valamilyen algoritmizált módon (pl. Gauss-függvénnyel), ezáltal eredeti, a hagyományos módon nehezen megoldható effektusokat létrehozni.
De konkrét pozíció nem tudom, hogyan lehet, hacsak nem akarsz a generatív MI témában elmélyülni, mert jó eséllyel sokkal nagyobb szerepet kap a jövőben.
2/2 anonim 

válasza:

Praktikumoknál is találkozhat.
Logisztikai programozás.
Jó forgatókönyvből programmal technikai forgatókönyv írása.
Hangeffekt-bank létrehozása, azok levédése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!