Érettsegi tételek?

válasza:

válasza:

válasza:"kidolgozva"
feleségül ne vegyelek?? amit küldtem ott nagy vonalakban ki van dolgozva persze lehet jobban szöszölősebben is. Ez vázlat.
3válaszoló
Feleségül nem vehetsz mert fiú vagyok és nem "kidolgozva" kértem nem várom el,hogy a sült galamb készen a számba repüljön.
Én arra a kb 30 temára gondolok amiket a bizottság előtt kell kihúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Úgy, mint a biosznál a Bioszféra.Ezt találtam, de itt kicsit rövidnek tűnik nekem a tétel:
Két oldalon is ugyanazt a fájlt találtam, csak anno mikor én tanultam még egyáltalán nem vettünk át pár dolgot amit most kérnek majd. És gyanús volt..
Határontúli magyar vagyok, pályaváltó,ezért nem vagyok tisztában sok mindennel.
Tudnátok nekem ebben segíteni légy szi? Úgy tudom, hogy töriből minden évben elő szokott fordulni pl a Horthy- korszak, Kádár-rendszer, 1956, plusz a világháborúk… A többi általában mi szokott lenni? Köszönöm aki segít ebben! :)
2025 májusában szeretnék emelt érettségit tenni töriből, de nem tudom hogy melyik könyvet vegyem meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!