Érettsegi tételek?

Figyelt kérdés
Valaki esteleg el tudná küldeni a biológia és a kémia étettségi tételeit(nem kidolgozva,csak a témaköröket), vagy esteleg valahol az interneten megtalálom?
ma 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
és ha a te sulidban nem tökéletesen ugyanaz, mint az, amit kapsz?
ma 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Oktatási hivatal oldalán nem nézted?

Google a barátod:

[link]

ma 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

"kidolgozva"

feleségül ne vegyelek?? amit küldtem ott nagy vonalakban ki van dolgozva persze lehet jobban szöszölősebben is. Ez vázlat.

ma 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:

3válaszoló

Feleségül nem vehetsz mert fiú vagyok és nem "kidolgozva" kértem nem várom el,hogy a sült galamb készen a számba repüljön.

Én arra a kb 30 temára gondolok amiket a bizottság előtt kell kihúzni.

ma 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Történelem emelt érettségihez van ilyen külön netes oldal, ahol ki vannak dolgozva a tételek?

Úgy, mint a biosznál a Bioszféra.Ezt találtam, de itt kicsit rövidnek tűnik nekem a tétel:

Tényleg azok lesznek a 2026-os emelt magyar szóbeli tételek amiket kiraktak most ősszel?

Két oldalon is ugyanazt a fájlt találtam, csak anno mikor én tanultam még egyáltalán nem vettünk át pár dolgot amit most kérnek majd. És gyanús volt..

Mik az emelt magyar és történelem érettségi tételek 2026ban? Írásbeli és szóbeli

Határontúli magyar vagyok, pályaváltó,ezért nem vagyok tisztában sok mindennel.

Melyek azok a tételek, amelyek minden évben előfordulnak az irodalom, történelem, nyelvi, földrajz és matek érettségin?

Tudnátok nekem ebben segíteni légy szi? Úgy tudom, hogy töriből minden évben elő szokott fordulni pl a Horthy- korszak, Kádár-rendszer, 1956, plusz a világháborúk… A többi általában mi szokott lenni? Köszönöm aki segít ebben! :)

Melyik a legjobb emelt történelem érettségire felkészítő könyv? Amiben kivannak dolgozva a tételek

2025 májusában szeretnék emelt érettségit tenni töriből, de nem tudom hogy melyik könyvet vegyem meg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!