Melyik SZAKMA hasznosabb? Melyikkel lehet jó pénzt keresni? Villanyszerelő, Karosszérialakatos, Gépi forgácsoló

válasza:

válasza:Helló,én múlt hét pénteken szereztem meg életem első végzettségét,ami karosszérialakatos.Csak ajánlani tudom.Szeretnék ebben elhelyezkedni,mivel ha az anyagi részét nézzük elözö válaszolók kommentjei alapján is,tényleg lehet vele keresni,elég jól.Ismerek egy egy lakatost,lexussal jár,amit a fiától kapott,akivel közösen csináljak a családi vállakozásukat,bár az éremnek két oldala van,és itt ez eléggé látszik.
Szóval ha keresni akarsz,jó ltudsz dolgozni,illetve szeretsz,jó a szemed és van kézügyességed,ajánlani tudom,nem bánod meg.Elég nehéz egy szakma,kicsit tudni kell autót szerelni,villamossághoz sem árt ha értesz,és talán jó ha van rálátásod a fényezésre is,hogy tudd mi az amivel megtud birkózni egy festő.
Szóvak,hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Akiknek bővebb információjuk van erről a szakirányról, kérem írjon le mindent.
Végzettségem szerint grafikus vagyok, szeretem is csinálni, és most gépészmérnöki tanulmányokba is kezdtem, hogy legyen valami diplomám, meg érdekel is a dolog. Még nem szakosodtam, gondoltam megkérdezem, van-e olyan szakma, ahol a kettő kiegészíti egymást, mert...
Párom most karosszérialakatos, és hát nem igazán keres valami sokat vele, főnöke nem ad semmiféle emelést, és nem is akar. A mi környékünkön nincs is más álláslehetőség ebbe a szakmába. És most azon gondolkoztunk, hogy letenné a cnc forgácsoló szakmát, mert szerintem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!