Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tegyen az ember?...

Ilyenkor mit tegyen az ember? 21 éves vagyok! Lenne egy a munka lehetőség de még nincs kész a műhely. De ha kész lesz 100% hogy felvesznek. Addig mit csináljak? (kb. év vége körül lenne kész)

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
keress másik munkát,valamit biztos csak találsz.
2011. aug. 22. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Közmunka, gyárba mész dolgozni és hasonlók.
2011. aug. 22. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Év vége van...
2011. dec. 5. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:

igértek fűt fát természetesen minden majd jövő évre...

nem szabad az ilyesmit bevenni

2015. okt. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Van errefelé PPKE-BTK-s?

Szeretnék menni a nyílt napra, de nem tudom hogyan fog zajlani, mi mindenre lesz lehetőség érdeklődni. Valaki olyan aki oda jár tudna információkat adni?

Hol tudná befejezni? Van rá lehetőség? Sűrgős

sziasztok. Az egyik ismim 7 ik osztályt el végezte aztán jöt egy levél neki továb nem kel menie de mostmár 20 éves és hejre szeretné hozni és valami szakmát szerezni van rá lehetőség? És ha igen hogyan? Igy találhat esetleg munkát?

A Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ érdi kirendeltségénél is van lehetőség munkanélküli mellett tanfolyamot végezni?

Légyszi csak olyat írjon aki biztosra tudja, vagy tud nekem ajánlani olyan oldalt ahol utána tudnék nézni, hogy milyen lehetőségek vannak.

ELTE természettudományi karán van lehetőség táncolni?

Oda felvételizek, és érdekelne, hogy ha szeretnék táncolni, van-e rá lehetőség. Köszi :)

Lehetőség van még rá?

A munkaügyi központ által lehetőség van még eljárni tanfolyamra. Sajnos most fog megszűnni a munkaviszonyom, és régen halottam ilyenről, ez megszűnt már.

Karon belül történő átjelentkezésre van-e lehetőség a BME-n?

Tegyük fel, hogy a BME energetikai mérnöki szakra nem vesznek fel, hanem csak a gépészmérnökire, amely ugyanazon a karon található. Ebben az esetben van valamilyen mód az átjelentkezésre (év során), ha igen, akkor milyen formában, és mennyi idő elteltével? (Ha jól...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!