Ilyenkor mit tegyen az ember? 21 éves vagyok! Lenne egy a munka lehetőség de még nincs kész a műhely. De ha kész lesz 100% hogy felvesznek. Addig mit csináljak? (kb. év vége körül lenne kész)

válasza:

válasza:

válasza:igértek fűt fát természetesen minden majd jövő évre...
nem szabad az ilyesmit bevenni
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék menni a nyílt napra, de nem tudom hogyan fog zajlani, mi mindenre lesz lehetőség érdeklődni. Valaki olyan aki oda jár tudna információkat adni?
sziasztok. Az egyik ismim 7 ik osztályt el végezte aztán jöt egy levél neki továb nem kel menie de mostmár 20 éves és hejre szeretné hozni és valami szakmát szerezni van rá lehetőség? És ha igen hogyan? Igy találhat esetleg munkát?
Légyszi csak olyat írjon aki biztosra tudja, vagy tud nekem ajánlani olyan oldalt ahol utána tudnék nézni, hogy milyen lehetőségek vannak.
Oda felvételizek, és érdekelne, hogy ha szeretnék táncolni, van-e rá lehetőség. Köszi :)
A munkaügyi központ által lehetőség van még eljárni tanfolyamra. Sajnos most fog megszűnni a munkaviszonyom, és régen halottam ilyenről, ez megszűnt már.
Tegyük fel, hogy a BME energetikai mérnöki szakra nem vesznek fel, hanem csak a gépészmérnökire, amely ugyanazon a karon található. Ebben az esetben van valamilyen mód az átjelentkezésre (év során), ha igen, akkor milyen formában, és mennyi idő elteltével? (Ha jól...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!