Az ELENDEM Instruktor biztonsági őr tanfolyamra járok. Mennyire vészesek a vizsgák? Ma lesz az írásbeli 4kor és most álltam neki elolvasni. Megtudom így csinálni?
Ezek a biztiőr tanfolyamok nagy xarok :) Meg lehet csinálni...
De ha nem erről a szutyok "szakmáról" lenne szó akkor azt mondanám hogy hü lye vagy hogy nem készültél!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Biztonsági őr Vizsgánál: - Személy- és vagyonvédelmi alapfeladatok - Biztonsági alapismereti feladat írásbeli - Biztonsági alapintézkedések bemutatása és dokumentálása szóbeli
11.-es vagyok csak, de nem tudom pontosan, mikor van az írásbeli meg a szóbeli! Leírná valaki?
ÉS kérlek ne mondjátok azt hogy mindent, mert én mindent nem tudok megtanulni 2 és fél hónap alatt. A topográfia menni fog nekem csak a 100 perces feladatsoros résszel van a problémám. A tanár adott egy pendrivet, amin van 40-50 tétel, azt mind megtanulom akkor elég...
Az e-felvin szeretnék egyetemre jelentkezni, és részvizsga bizonyítványaim vannak, amikért többletpontot szeretnék kapni. Sok helyen olvastam utána, de esetleg van olyan akinek hasonlóképpen van meg egy nyelvvizsgája? Elfogadják a felvételinél?
Megéri elvégezni? El lehet vele helyezkedni? Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!