Lehetek még rendőr? Fontos! Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Édesanyám és Édesapám is színtévesztő! Elvégezték rajtam is a Japán kártyás színtesztet,ahol aztmondták elméletileg nincs gond. Mit értek ez alatt? Felismertem mindent,de nem azonnal.Egy kicsit gondolkodnom kellett rajta (Nem fél órákat,de nem is egyből jöttem rá...) És egy darab volt,amit nem ismertem fel... Ez mennyiben befolyásolja a felvételim rendészetre? Kiskorom óta tudom,hogy ez szeretnék lenni! Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!!!!2014. máj. 8. 09:46
1/2 anonim válasza:
Ha nem fogadják el, akkor egy szakértői véleményt kell kérned Pesten (személyesen!!), amit majd mond a doki, és add beutalót is hozzá.
Ott pedig szépen megvizsgálnak, és megmondják mely területére mehetsz, és melyikre nem mehetsz, ezután sok értelme nem lesz fellebbezni, vagy más szakértői véleményt kérni (hozzáteszem kb 15 éve amikor én voltam csak egy ilyen központ volt, így nem is tudtam máshonnan kérni ellenvéleményt).
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!! :)
2014. máj. 10. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!