Szerintetek milyen lesz a bizonyítványom? Ki tudom javítani?
Figyelt kérdés
Most ilyen az àtlagom:
Irodalom: 4,75
Nyelvtan: 4,67
Törtènelem: 2
Angol: 2
Matematika: 3,5
Fizika: 1,5
Biológia: 2,5
Kèmia: 4,67
Földrajz: 1,8
Ének: 1
Rajz: 4
Technika: 5d
Külalak: 5
Etika: 5d
Fizikàbòl kaptunk szorgalmit, ès ha megcsinálom kapok egy 5-öst. Énekbõl felelünk. Földrajzból dogát ìrunk. Biológiàból dogàt ìrtunk, szerintem meg lesz a 4-es.
Kérlek, ne írjátok azt hogy eddig miért nem tanultam. Nemrég kerültem új iskolába.
Szerintetek ki tudom javítani?
2014. máj. 8. 18:40
1/4 Ficsor Botond válasza:
Szerintem ki fogod tudni javitani...én is szarul állok földrajzból , bioszból...és szerintem ha ebben a honapban mindenbol amibol szarul allsz abbol csak 5-4-esed van akkor meg lessz az
2/4 anonim válasza:
Hát...eléggé gáz ez a bizonyítvány, talán valamennyit tudsz javítani, de nem olyan sokat. Amúgy hányadikos vagy? És az nem kifogás hogy új iskolába kerültél. Bár gondolom fősulira nem akarsz menni, egy szakmához elég lesz.
3/4 anonim válasza:
Töriből kéne még javítanod, esetleg angolból
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Általános iskola 7.osztály.
Ha szeretnétek júniusba leírom majd az eredményt.
2014. máj. 8. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!