Félek, hogy nem sikerült a matek érettségi, és október lesz belőle? Többi lent 18/L
Figyelt kérdés
ezért ha ugye mégis így lenne,addig nem szeretném a semmittevéssel eltölteni az időt az októberi érettségiig. Arra gondoltam,hogy megpróbálom a középfokú angol nyelvvizsgát, de közben pénzt is szeretnék keresni. Óvodapedagógus szakra jelentkeztem, valami ezzel kapcsolatos munkát hol lehet találni? Vagy egyéb ötlet?2014. máj. 8. 21:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem elsősorban a matekot kéne tanulni, ha 12 év alatt nem sikerült annyira elsajátítani, hogy átmenj az érettségin. Koncentrálj arra, hogy legyen érettségid. De ha elérted a 12 pontot, akkor még előtted a szóbeli, és nem biztos a bukás.
2/8 anonim válasza:
Hát, igen, azért eléggé lazára veszed a dolgot, ha még közben ennyi mindent csinálnál. Egyelőre valahogy próbáld le tenni ezt a meglehetősen egyszerű érettségit.
3/8 A kérdező kommentje:
10.osztalyig 4es voltam matekbol, tanarvaltas, 11.ben bukas, de potvizsgan atmentem.. :/
ne csak nekem volt nehez az idei matek erettsegi, minden masbol 80-90% meglesz. miert venne lazan? mert nem akarok itthon fekudni,hanem kozben is tenni szeretnek vmit?? az meg egyertelmu h rafekszek a ,matekra..
2014. máj. 8. 21:50
4/8 anonim válasza:
nyelvtanulás és egy kis plusz pénzkereset sosem árt. De tényleg a matekra feküdj rá, és ne elcseszd az időt.
Bébiszitter melókat vadássz, bár eléggé telített a piac... esetleg elmehetsz ingyen kisegíteni helyi oviba, hátha engedik, nem értek hozzá. Talán oda be tudod dolgozni magad.
5/8 anonim válasza:
Október az nem lesz belőle cicám, mert eltörölték az őszi érettségit.
6/8 anonim válasza:
#5: légy szíves, ne terjessz hülyeségeket. Nem törölték el.
7/8 anonim válasza:
Pedig én is ugy hallottam hogy csak bizonyos tárgyakból lehet októberben.
8/8 anonim válasza:
Hallani én is sok mindent tudok, de ez a tévinformációk terjedésének biztos útja. Tessék hiteles forrásból tájékozódni, nem hallomásokból. Az őszi ELŐREHOZOTT érettségit törölték el, az összes többi megmaradt (van még hatféle). Nyugodtan lehet ősszel javítózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!