Nemsokára vizsgázom a következőből: Élelmiszer-higiéniai feladat. Esetleg tu d valaki pár gyakorlati tételt mondani?
Figyelt kérdés
4 van meg, köztük pl : Hús PH megvizsgálása, főzőpróba, patológiás sárga szín stb. Eléggé kellene, aki tu d még tételeket, vagy bármit ezzel kapcsolatban az jó lenne !2014. máj. 10. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!