Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dékáni méltányossági kérelmet...

Bajusz03 kérdése:

Dékáni méltányossági kérelmet milyen formában kell leadni?

Figyelt kérdés
nem lett meg a 30 kredit 2 félév alatt... Óbudai Egyetemen

2014. aug. 20. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy tudom azt csak pótvizsgára, meg újbóli tárgyfelvételre alkalmazható, a fizetősre sorolás automatikusan történik.
2014. aug. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Mikor és milyen formában tudhatom meg hogy átraktak-e költségtérítésesre?

Elképzelhető hogy van esélye annak, hogy áttesznek költéstérítésesre, de nem tudom hogy erről mikor és milyen formában kapok értesítőt. Neptunban se híre se hamva, a suli holnapján se olvastam ezzel kapcsolatban semmit... Lassan suli és ha suli előtt egy-két héttel...

Egyetemen melyik jobb megoldás? Ha elektronikus formában van az adott tananyag, akkor mi a jobb? többi lent Hogyan lehet még spórolni?

Elvinni a nyomtatót az albérletbe és saját magamnak nyomtatni, kb 4000-4500 Ft-ba kerül a patron bele. Vagy jobb inkább a jegyzetek kinyomtatásához egy olcsóbb helyet keresni?

Mesterképzésre felvételizők, akik egy bizonyos szakot állami ösztöndíjas és önköltséges formában is megjelöltek, tudnátok segíteni?

Ma kiírásra kerültek az e-felvin, hogy melyik szakhoz hány pontot sikerült elérnem. Egy szakot állami és költségtérítéses formában is megjelöltem, viszont a két pontszámom között eltérés található: a költségtérítéses képzésnél nem számították bele a többletpontomat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!