Likebike kérdése:

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok,15 éves fiú vagyok,8.osztályos.Erdélyben élek és 8.végén van egy vizsga románból,matekből és magyarból,ami az eddigi tudásodat méri fel.Jó tanulónak tartom magam,9.95 lett az évi átlagom,ami Magyarországon 5-ös(nem ismerem az oktatási rendszereteket,van nálatok ilyen,hogy pl.4,45 vagy 3,80?)

Tényleg szorgalmas vagyok,becsülettel készültem az órákra,de most kéne a tanácsotok.

Nem vagyok stréber,a suli mellett konditermbe járok,suli foci-és kosárlabdacsapatának tagja vagyok,valamint teniszezek heti 1-szer.Szóval le voltam terhelve,de szerencsére kibírtam és jól zártam az évet.De most nagyon fáradtnak érzem magam,pedig még kéne egy kis erő tanulni,hogy bejussak,ahová szeretnék.Én se értek mindent,ezért át kéne azokat néznem,de valahogy nem megy...Például hétfőn bementem ilyen felkészítőre,elmentem a terembe, hazajöttem,eldöntöttem,hogy románt tanulok,de ehelyett 4 órát csak tengődtem é s este lett.

Jövő hétfőn van az 1.vizsga és jól akarok teljesíteni.De kéne pár ötlet,tanács ahhoz,hogy hogyan tegyem le a telefont és üljek le inkább tanulni(nem vagyok telefonfüggő egyáltalán).

Ha van még kérdésetek,akkor szivesen válaszolok és köszönöm előre is!

2016. jún. 23. 11:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!