GOURMAND szakképző iskola, pesten. Milyen suli?
A legrosszabb iskola. Itt a pénzbeszedés a lényeg, nem a tanítás.
Ezt az iskolát senki nem ellenőrzi, azt csinálhatnak amit akarnak, mert alapítványi.
Szerinted milyen iskola az olyan, ahol fizetsz keményen, és év végén a fél osztályt megbuktatják 2 tantárgyból is?
Senki nem tanult, vagy olyan jó pedagógusok vannak ott, hogy így sikerült felkészíteni a diákokat?
en imadtam oda jarni.
valaszolo: ha tanulsz nem buktatnak meg mert minden tanar arra torekszik hogy letudjal erettsegizni,es erre a legjobb tudasuk szerint keszitenek fel..az mar a sajat hibad ha szarsz ra es azert mert fizetsz elvarod hogy megadjak a 2est ev vegen
Én is szerettem oda járni, amíg 12-ben 2 tantárgyból érettségi előtt meg nem buktatták a fél osztályt.
Érdekes, előtte lévő osztályokban nem is volt egyáltalán buktatás, 12-ben átlagban heti 20-22 óra volt, amikor legalább 30-32 órának kellett lennie. Még a kötelező óraszámot sem adták le, csak papíron.
Biztosan senki nem tanult, azért volt ennyi buktatás.
Ez az iskola kizárólag a pénzre hajtott, mert arról folyamatosan kaptuk az email-eket, hogy mennyit kell és mire fizetni, de arról nem, hogy erős kettes átlaggal év végén meg is buktatják a fél osztályt.
Ráadásul 2 tantárgyból, ja és ezt a ballagás napján közölték, hogy ki nem mehet érettségizni. (Ez volt a "nagyon jó iskola" ballagási ajándéka.)
Egy fizetős iskolában az lenne a cél, hogy minél jobban felkészítsék az érettségire a tanulókat, nem az, hogy minél több diákot buktassanak.
Ez az iskola szégyene!
Szomorú, hogy a Gourmand sulit senki nem ellenőrzi, hogy mi van ott valójában, az az iskola bármit megtehet.
Lehet, hogy neked szerencséd volt, de ami azt illeti az írásod alapján nem mentél főiskolára vagy egyetemre, mert sajnos eléggé kevés tudással rendelkezhetsz.
Oda?
Oda nem kell felvételizni, mert fizetős suli, és ha megfizeted, akkor mehetsz.
Örömmel látnak, de ne várj ettől a sulitól semmi jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!