Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógytornász szakon milyen az...

Gyógytornász szakon milyen az egészségügyi alkalmassági vizsga?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a sikeres felvételi után van. De valaki tudja, hogy kb mikor szokott lenni és hogyan zajlik ez?

2018. júl. 2. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Máskor előbb üsd be a Google-ba, az gyorsabb:

www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

2018. júl. 2. 20:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!(:
2018. júl. 2. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen. ;)
2018. júl. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Egészségügyi alkalmassági vizsgálaton meg lehet bukni?

Orvosira megyek, nekem igazából semmi bajom nincs, de az egyik papíron fel kell tüntetni a családban előforduló betegségeket.... Pl mentális, cukorbetegség, rák, magas vérnyomás Szülőket, nagy szülőket fel kell tüntetni... Most ha kb mindenkinek van valami...

1986-os egészségügyi szakiskolai bizonyítvánnyal gondozhatok időseket, mint házi gondozó?

Tavaly még nem volt probléma, elismerték kompetencia vizsga nélkül is. Idén már csak közmunkásként alkalmaznának.

Mik az egészségügyi vizsga feladatai?

Sziasztok! Jogositványhoz csinálom az egészségügyet,nemsoká megyek vizsgára.Viszont felmerült bennem az,hogy 2elméleti óra és 1 gyakorlati óra nem kevés ahhoz,hogy sikeresen le lehessen vizsgázni belőle? Meg hogy mi a menete? Szóbeli is lessz? Mert olyant...

Kecskeméten nehéz a közúti elsősegély vizsga?

Holnap vizsgázom elsősegélyből. Tanfolyamon nem voltam anyagi okok miatt, így netről tanultam Van esetleg valami tanácsotok, tippetek? Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!