Gyógytornász szakon milyen az egészségügyi alkalmassági vizsga?

válasza:Máskor előbb üsd be a Google-ba, az gyorsabb:
Kapcsolódó kérdések:
Orvosira megyek, nekem igazából semmi bajom nincs, de az egyik papíron fel kell tüntetni a családban előforduló betegségeket.... Pl mentális, cukorbetegség, rák, magas vérnyomás Szülőket, nagy szülőket fel kell tüntetni... Most ha kb mindenkinek van valami...
Tavaly még nem volt probléma, elismerték kompetencia vizsga nélkül is. Idén már csak közmunkásként alkalmaznának.
A válaszokat előre is köszi 😊
Sziasztok! Jogositványhoz csinálom az egészségügyet,nemsoká megyek vizsgára.Viszont felmerült bennem az,hogy 2elméleti óra és 1 gyakorlati óra nem kevés ahhoz,hogy sikeresen le lehessen vizsgázni belőle? Meg hogy mi a menete? Szóbeli is lessz? Mert olyant...
Holnap vizsgázom elsősegélyből. Tanfolyamon nem voltam anyagi okok miatt, így netről tanultam Van esetleg valami tanácsotok, tippetek? Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!