Ezekre mik a válaszok? Pék-cukrász szak (ha segít)
a, Sorolj fel olyan sütőipari termékeket, amelyeknek az alakja kerek!
b, Mivel végezhetjük a gömbölyítést?
c, Mit jelent a sleifolás?
d, Mi a neve a 3 szálból font kalácsnak?
1, Hány szálból készül és milyen alakító művelettel a sós kalács?
2, Milyen formájú lehet a briós? Sorolj fel négyet!
3, Mi a különbség a kerek kismákos és a fonott kis mákos között?
4, Milyen alakú lehet a Barches?
5, Hány szálból fonjuk a francia kalácsot?
6, Mi a neve a 6 ágból font kalácsnak?
7, Honnan kapta a nevét az ablakos kalács?
8, Milyen hibákat követhetünk el fonás közben?
9, Mivel végezhetjük az osztást?
10, Milyen két csoportra osztottuk az osztást?
11, Miért kell a tésztát nagyobb tömegűre kimérni?
12, Mi a kézi osztás neve?
13, Mi a célja a mérésnek?
14, Miért fontos a pontos mérés?
15, Mivel végezhetjük a mérést?
Most komolyan? Így állsz a szakmához amit tanulsz? Ne szórakozz. Tessék leülni a seggedre, venni a fáradságot, és tanulni.
Mit gondolsz majd a nagy betűs életben is a problémáidat a gyakorin fogják neked megoldani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!