Tudnátok segíteni nekem a holnapi matekházimban?

válasza:Meg lehet mutatni, hogy a szóban forgó oldalak:
sqrt(6), sqrt(5), sqrt(3), sqrt(2)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
a tanár nem fogadja el, ha geogebrával csak simán lemásolom, így inkább a levezetésre lennék kíváncsi.a zérus helyet ki tudtam számolni, de nem tudom, hogy hogy kell ábrázolni.
(x-4)(3x+6)(5-10x)(12x+48)=0 A megoldás első lépéseként gondolj arra, hogy egy szorzat mikor lehet nulla! Erre építve old meg az egyenletet! Elore is koszonom!!^^
Valaki aki jó matekból, tudna nekem segíteni? Nagyon nehéz tanár nélkül tanulnom. 😟 A feladatok: 1.Legfeljebb hány négyzetszámot adhatunk meg úgy, hogy semelyik kettő különbsége se legyen 5-el osztható? 2. A H={100,102,104,...,998} halmaz a háromjegyű páros...
1. A 3251-et írják át a négyes és hatos számrendszerbe! köszii előre
Erre a logaritmusos egyenletrendszerre kéne megoldás X^lgy=9 Xy=300
valamely kör húrja 3/4-ed része a sugárnak. Mekkora közpinti szög tartozik a húrhoz? egy 15 cm sugarú körben 76,75°-os kerületi szög tartozik egy húrhoz,mekkora a húr? egy körben 2467 m ívhosszhoz 34,52°os kerületi szög tartozik,mekkora a húr? mekkora a 16 cm...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!