Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Móricz Zsigmond: Hét krajcár...

Móricz Zsigmond: Hét krajcár hogy ért véget?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni pár mondatba roviden?

márc. 15. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Ne csináljuk már... ennyi idő alatt elejétől végéig elolvashattad volna:

[link]

márc. 15. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Mar regebben elolvastam de nem tudom megfogalmazni röviden, ezért tettem ki a kérdést
márc. 15. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Úgy hogy az állam háborús vészhelyzetre hivatkozva lenyúlta a 7 krajcárt, a kakast meg a szeméttelepet is
márc. 15. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Összegyűlt a hét krajcár, de időközben beesteledett, és már nem lehetett mosni, mert nem volt olaj a lámpába. Az anya pedig vért köhögött fel nevetés közben.
márc. 15. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan írjak fogalmazást Mórizc Zsigmond:Hét krajcár c. novellájából?

Házi feladatként kaptuk, a kisfiú, vagy a koldus szemszögéből kellene elmesélni a történetet. Megköszönném ha tudnátok segíteni!

Móricz Zsigmond: Hét krajcár című mű kinek a szemszögéből van leírva?

A mesében szereplő kisfiúéból vagy a költő szemszögéből?

Móricz Zsigmond Hét krajcár c. novellájának mi a mondanivalója?

Házi dolgozathoz kellene. A válaszokat előre is köszönöm!

Móricz Zsigmond: Hét krajcár című regényben szereplő édesanya jellemzésében tudnátok segíteni?

Sehol sem találok róla normális leírást, és holnapra kellene. :/ Legalább fél oldalnak kell lennie.

Móricz Zsigmond? Hét krajcár című novállájából kellene elemző fogalmazást írnom.

Elkezdtem de egy elemzést ,hogy írjak le fogalmazásba ha valaki segítene megköszönném mert sürgős lenne. ELŐRE IS KÖSZI:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!