Miért ábrázolják Hamletet gyakran koponyával?
Nagyon drága vagy, hogy így próbálsz segíteni, irigylem a jóindulatod és képzeld el, elolvastam, és nem jöttem rá.
Egyéb jóindulatú megjegyzés..? Senki? Köszönöm.
Akkor most várom az értelmes válaszokat!
hát ez rólad állít ki nagyon nagy szegénységi bizonyítványt
már ha elolvastad, amit erősen kétlek...
ennél jóindulatúbb válasszal remélem, nem találkozol
Rendben, hazuttolj csak meg, úgysem tudod hogy olvastam-e vagy sem. Állítsad csak, hogy nem :) Engem nem érdekelsz. Én tudom csak, hogy mi történt, te meg csak gondolkodj picinyem :) Amúgy ha te sem tudod, akkor minek kell ilyen értelmetlen választ írni? Vagy ez a "tudom, csak nem mondom meg" verzió?
Hehe. Kedves. Na mindegy. Amúgy már úgy belefáradtam az ilyen idióta válaszolókba. Én itt ülök a gép előtt, olvasom ezt a kicseszett könyvet-már elnézést- közben meg várok egy kérdésre választ, és erre is csak azt kapom, hogy "olvasd el a könyvet, ne várd, hogy helyetted leírjam blablabla." Minek vagy fent ezen az oldalon, ha nem tudsz segíteni?? Annyira sajnállak... szegény te...
Értelmes komment?
Kedves jóindulatú válaszolóim, akik ha nem lennétek, üresebb lenne a világ.. na igen. Szóval; bár nagyon igyekeztétek megadni a helyes választ jobbnál-jobb válaszokkal, mégsem sikerült, de én, a nagy hős mégis megtaláltam! Írom ezt azért, nemhogy egész éjjel azon törnétek a drága buksi-fejeteket, hogy vajon hogyan fogok boldogulni....
Egy szó mint száz: ha valaki még esetleg szeretne írni nekem választ, annak köszöntem, de már megtaláltam. Na szevasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!