Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen szólásokat, illetve...

PaulK kérdése:

Milyen szólásokat, illetve közmondásokat ismertek, amelyek a lopással kapcsolatosak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szólás pl: enyves a keze.
2011. okt. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

S. O. S! Légyszíves írjatok A Szent Péter esernyőjéből humoros részt, és közmondásokat? (lent)

HÁROM humoros részt, vagy történést és HÁROM közmondást kell! A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

Latin közmondásokat és szállóigéket keresek a természetről, minnél többet?

Légyszi segítsetek! :) Minnél több kéne, ha lehet latinul idézetek az emberi természetről és a természet természetről. Köszönöm előre is:)

Mondanátok nekem mondani Személynévhez, színhez, testrészhez szóló/kapcsolódó közmondásokat/szólásokat?

Keresgéltem neten de minden állatos,ilyenkor megmár nicns fejembe.Amennyit tudsz ha leirnád megköszönném de 5nél több nemkell.Köszönöm

Linkelnétek nekem olyan képeket, amik Petőfi Sándorral kapcsolatosak?

Akár kép Petőfiről, valamelyik iskola, ahova járt, bármi, ami hozzá kapcsolódik/kapcsolódott. Köszi mindenkinek!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!