Mik azok a vállalati értékteremtő folyamatok?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
(A válasz lehet "mind2", illetőleg "egyik sem" is) ATP-termelés glikolízis vízbontás citromsavciklus fényenergia megkötése terminális oxidáció erjedés Calvin-ciklus Előre is köszi segítségetek.. (Azért kérdezem meg, mivel még nem tanultam, csak 9-es...
(A válasz lehet "mind2", illetőleg "egyik sem" is) ATP-termelés glikolízis vízbontás citromsavciklus fényenergia megkötése terminális oxidáció erjedés Calvin-ciklus Előre is köszi segítségetek..
én szívem szerint egyiket sem, csak a közeledést távolodást de a vázlatos könyvemben a földrengést is beleírta, csak azt, nem értem miért
Nem játszani, hanem tanulni megyek persze, csak néha jól jön a kikapcsolódás.
A következő 10 feladatra kellene nekem egy egy példa: I. döntéshozás II. megbízhatóság 1, megbízhatóság 2 III. folyamat elrendezés, tervezés-blokk diagramm IV. Fedezeti pont analízis V. projektháló VI. gann vagy vann diagramm (nem tudom pontosan mi a neve) VII....
tételhez kellene de nem találok hozzá anyagot valaki segítene nekem keresni? köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!