Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mik azok a vállalati értéktere...

Mik azok a vállalati értékteremtő folyamatok?

Figyelt kérdés
Beadandót kellene készítenem róla vállalati gazdaságtanból, de ez nincs benne az anyagban. Jó forrást sem nagyon taltam eddig.
2011. nov. 4. 15:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Milyen folyamatok játszódnak le a zöld színtestben, illetve a mitokondriumban, az alábbiak közül? (az állítások lent)

(A válasz lehet "mind2", illetőleg "egyik sem" is) ATP-termelés glikolízis vízbontás citromsavciklus fényenergia megkötése terminális oxidáció erjedés Calvin-ciklus Előre is köszi segítségetek.. (Azért kérdezem meg, mivel még nem tanultam, csak 9-es...

Az lenne a kérdés, hogy milyen folyamatok játszódnak le a zöld színtestben, illetve a mitokondriumban, az alábbiak közül? (az állítások lent)

(A válasz lehet "mind2", illetőleg "egyik sem" is) ATP-termelés glikolízis vízbontás citromsavciklus fényenergia megkötése terminális oxidáció erjedés Calvin-ciklus Előre is köszi segítségetek..

A szárazföldi és az óceáni kéreg. A közeledő, valamint a távolodó lemezszegélyek mentén lejátszódó folyamatok példákkal. Ti ebbe a tételbe...

én szívem szerint egyiket sem, csak a közeledést távolodást de a vázlatos könyvemben a földrengést is beleírta, csak azt, nem értem miért

Segítene egy hozzáértő emberke? Értékteremtő folyamatok menedzsmentje tárgyból kellene csinálnom egy beadandó dolgozatot.

A következő 10 feladatra kellene nekem egy egy példa: I. döntéshozás II. megbízhatóság 1, megbízhatóság 2 III. folyamat elrendezés, tervezés-blokk diagramm IV. Fedezeti pont analízis V. projektháló VI. gann vagy vann diagramm (nem tudom pontosan mi a neve) VII....

A zavartalan működés biztosítása, irányítási folyamatok szerepe a munkahelyen?

tételhez kellene de nem találok hozzá anyagot valaki segítene nekem keresni? köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!