Elakadtam a házifeLadatban angolosok segítségét kérném? Lent.
Kezdő angolosként elakadtam, nem tudom hogy mi a különbség a két mondat között, és meyik a hibás:
This girl make me happy vagy
This girl makes me happy. Mi az az s a make után?

válasza:

válasza:Ugyan ebből kifolyólag használjuk a DO segédige helyett a DOES -t E/3-ban. Viszont ilyenkor a DOES átveszi az "s" szerepét, így kérdésnél, ill. tagadásnál már nem kell "s".
Példa:
This girl makes me happy.
This girl doesn't make me happy.
Does this girl make me happy?
Kapcsolódó kérdések:
Hogy hívták a Szent István által alapított pécsváradi monostorapátját,aki hagyomány szerint a pápa által küldött koronát Magyarországra hozta? Milyen helyek vannak a Kárpát-medencében, amelyek Szent István nevét őrzik? Hányan tudtak írni és olvasni latinul a...
Egy városról kell írnom 100-150 szavas fogalmazást.
10-(x-6)/3=2-x-6/2 Nagyon köszönöm, ha valaki segít! :)
Egy daltonista férfi és egy hemofíliát hordozó nő lenne a célpont, és A gyerekeik genetikat betegségeik. LEgyen a férfi XdY, mivel az X gén hordozza a daltonizmust, és XhX a nő, csak hordozó, így csak egyik génjében hordozza a betegséget. A kérdés elsőre egyszerűnek...
A történelem tanár azt találta ki, hogy képzeljük bele magunkat egy őskori mamutvadászatba.És rjzoljuk le.És írjuk le hogy hogyan lesz. Hatodikos tananyag, Előre is köszönöm!
az a feladat, hogy vagy három idézet a globalizációról és meg kell mondani róluk, hogy 1) what aspects of globalisation each quote refers to 2) what the intetnion of the quotes might be itt vannak az idézetek: 1) I am not someone who believes we should build a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!