Tudnatok segiteni nekem egy feladatban?!
Holnap irunk..es en most kezdtem kidolgozni csak..:/
Tori doga feladata.
Valassza ki a kakukktojast, donteset indokolja!
a) 1. Bell 2. Puskas Tivadar 3. Marconi 4. Pasteur
b)
Hupsz veletlen elkuldtem :D
b) 1. Bequerell 2. Pierre Curie 3. Marie Sklodowska 4. Rutherford 5. Zepppelin
c) 1. Comte 2. John Stuart Mill 3. Schopenhauser 4. Nietzsche 5. Bessemer
d) 1. Csonka Janos 2. Zeppelin 3. Wright testverek 4. Ford 5. Rontgen
e) 1. Csajkovszkij 2. Rimszkij Korszakov 3. Richard Strauss 4. Arnold Schonberg 5. Walter Gropius
Koszi ha valaki tudna segiteni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Írjuk fel az egyenes egyenletét,ha egy pontja P(-2;5) továbbá párhuzamos az A(-1;2) és B(3;1) pontokra illeszkedő egyenessel. Köszönöm előre is :)
Lottóhúzás után a nyerőszámokat emelkedő sorrendben szokás beolvasni. Mekkora annak a valószínűsége, hogy már eredetileg is ilyen sorrendben húzták ki a számokat?
Ha meg van adva egy többértékű erős sav (pl. kénsav) pH-ja (=2) és térfogata (=1 dm3), akkor abból hogy számolok anyagmennyiséget? Mert nem jön ki a jó eredmény, hogyha simán úgy számolom, mintha egyértékű lenne. Előre is köszönöm.
1.) Mennyi a víz térfogati hőtágulási együtthatója, ha a víz sűrűsége 4 Celsius-fokon 1000kg/m3, 100 Celsius-fokon 958,38 kg/m3? 2.)Mekkora a levegő sűrűsége 20 Celsius-fokon? (A levegő átlagos morális tömege 29 g/mol) Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!