Hogy kell a számológépen kiszámolni ezt? SEGÍTSETEK LÉGYSZI!
tgß=9,3/27,1
Hogy kapom meg a ß-t?
Nem az eredményre vagyok kíváncsi, (persze arra is), hanem, hogy hogyan, mit kell beütni a számológépbe. Mert, ha ezt így ütöm be: tg9,3:27,1 akkor nem az az eredmény jön ki.
Előre is köszi a választ!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyök(x-gyök(6x-9))+Gyök(x-gyök(6x-9))=6 //Nem írtam le rosszul az előjeleket, szóval az alap azonosságokkal nem lehet egyszerűsíteni, először négyzetre emelném, de nagyon csúnyalett :(
Mindenhol megnéztem, de csak az írja, hogy jel, mértékegysége, stb... a feladat meg az, hogy 1 méter sugarú körpályán egy kört 20 másodperc alatt futja végig a játékmozdony, mennyi a keringési idő, fordulatszáma, kerületi sebessége, centripetális gyorsulása? És a...
Az egyik az lenne, hogy ki kéne számolni, hogy 8 gramm hidrogén égésekkor hány gramm víz keletkezik. És az amorf szerkezet fogalma is kéne. Előre is köszi!
Hogyan tudom kiszámolni a pontokon áthaladó egyenes meredekségét? Köszönöm előre is a választ!
4, 8 x 10 a huszonnegyediken / 2 x 10 a huszonharmadikon
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!