Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapest , Leövey Klára...

Budapest , Leövey Klára gimnázium?

Figyelt kérdés

A budapesti Leövey Klára gimibe mennyire nehéz bejutni?

A matek felvételim: 20-21 pont

A magyar felvételim : 38-39 pont

Az átlagom : 4,3

Angol NYEK csoportra szeretnék menni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. jan. 1. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az angol eredményed?
2021. jan. 1. 04:46
 2/7 bbmarta ***** válasza:
100%
Elég nehéz oda bejutni...még törire talán könnyebb! De komoly tételsoruk van a szóbelire, ha egyáltalán lesznek szóbelik a vírus miatt, de ezt nem lehet előre tudni.Gyakorolj még és próbáld meg 70 pontig legalább feltornázni azt a központit! Élesben általában gyengébbet írnak a diákok mint otthon, tét nélkül!65 pontos központival azért már van esélyed bejutni! Arra készülj fel, hogy nagyon hajtós suli, rengeteg házival!Szóval ide akkor menj, ha szorgalmas vagy nagyon!
2021. jan. 1. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:

1/2-es

Angolból az átlagom 4es

De annál kevesebbet tudok

2021. jan. 1. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt meg tudod nézni a korábbi évek ponthatárait:

[link]

Segítség a kalkulátor használatához:

[link]

2021. jan. 1. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, végül milyen lett a felvételid? Megjelölted?
2021. febr. 8. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
77 pontos központi elég a Leöveyhez?
2021. febr. 8. 19:54
 7/7 bbmarta ***** válasza:
100%
Bőven elég! Azzal én megpróbálnám akár a József Attila Gimnáziumot, de akár még a berzsenyit is!
2021. febr. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Ezekről a BUDAPESTI sulikról tudnátok írni ? Kölcsey, Vörösmarty, Leövey

Sziasztok ❤️ 8.-os vagyok és már el kéne döntenem hogy hova menjek továbbtanulni. Ezeket a sulikat néztem ki: Leövey Klára Vörösmarty Mihály Kölcsey Ferenc Ezekről a sulikról szeretnénk véleményt kérni és persze még azt is hogy milyen a közösség, tanárok,...

Budapesti leoveyben szokott evkonyv lenni?

Idezettel a kep mellett meg ilyenek?

Tudnátok mondani Budapesten gimnáziumokat?

(mint pl: Madách, Veres Pálné, Leövey Klára) vagy tudnátok ezekről pár szót mondani? Hányas átlaggal érdemes? Központi felvételin hány pontot szereztetek? (akit ide felvettek)

Budapesti Leövey Klára gimnázium milyen? Hányas átlaggal vesznek fel? A dráma tagozat milyen?

Idén felvételizek és a leöveyit jelölném meg elsőnek. a dráma tagozatra jelentkeznék, de mivel nyílt napra nem tudtam elmenni mert mar tele volt minden igy csak hallasbol tudok dolgokat...a közösség milyen? kb mennyi pontot kell hozni h felvegyenek?

Van esélyem hogy felvegyenek a budapesti Leövey Klára Gimibe? Titeket hány ponttal vettek fel? (Azokat kérdezem akik oda járnak! ) Bővebben lent.

Dráma, és informatika szakot jelöltem meg, és csak 15 embert vesznek fel minden szakra.Drámából a 73. helyen vagyok, és azt írták, hogy volt már olyan, hogy a 70. helyezés fölött is vettek fel embereket. A szóbelim max. pontos lett drámán (25p.), az írásbelim pedig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!