Mikor szokás felkérni egy tanárt szakdolgozathoz konzulensnek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A témavezetőm szerint minden ábrát csak a számával lehet hivatkozni és nem jó, ha olyanokat írok, hogy "a következő ábrán" vagy az "alábbi ábrán". Ez így van vagy csak ő találja ki?
Turizmus témában írom a szakdolgozatom, és van egy jó tankönyv, amit középsulisok használnak ( Voleszák Z. Vendéglátó és Turizmus ismeretek), és jól meg vannak benne fogalmazva azok a dolgok amivel kapcsolatban szeretnék hivatkozni rá.
) ajándékozni?
És mellé még valamit? Mit adjak neki, ha szinte egyáltalán nem segített?
Ha igen, mit? Olyan tanárnál írtam, akinél nagyon sokan és engem ráadásul soha nem is tanított, valamint nem is nagyon szokott az én karomról hallgatókat fogadni. De valami miatt (fellépésem, témám) miatt mégis elvállalt. Ez már a második szakdogám volt, de hihetetlen...
Bármilyen infó jól jön,én is keresgélek,de több szem többet lát,pláne ha még szakértő is. Szakdolgozatomhoz kellene,aminek a címe: Felhő-alapú vállalati információs infrastruktúrák tervezése, valamint üzemeltetése. Akár angol is lehet az infó,remélem van itt olyan,aki ért ilyesmihez.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!