Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor szokás felkérni egy...

Mikor szokás felkérni egy tanárt szakdolgozathoz konzulensnek?

Figyelt kérdés
Alapszakon (ba/bsc) másod éves hallgató vagyok és már a szakdolgozatom témája nagyjából kiforrott bennem, és tudom is melyik tanárt szeretném felkérni témavezetőmnek, de nem tudom, hogy ezt mikor szokás jelezni, és hogyan. Utolsó tanév első félévében vagy már most, negyedik félévben is felkérhetem?

2022. ápr. 27. 12:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudod kezdeni nyáron írni, nyugodtan kérd fel és kezdjétek el, legalább időben kész lesz.
2022. ápr. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Ezt így szokás szakdolgozatban?

A témavezetőm szerint minden ábrát csak a számával lehet hivatkozni és nem jó, ha olyanokat írok, hogy "a következő ábrán" vagy az "alábbi ábrán". Ez így van vagy csak ő találja ki?

Szakdolgozatban szokás tankönyvre hivatkozni?

Turizmus témában írom a szakdolgozatom, és van egy jó tankönyv, amit középsulisok használnak ( Voleszák Z. Vendéglátó és Turizmus ismeretek), és jól meg vannak benne fogalmazva azok a dolgok amivel kapcsolatban szeretnék hivatkozni rá.

Tényleg szokás a konzulensnek adni egy példányt a szakdolgozatból?

És mellé még valamit? Mit adjak neki, ha szinte egyáltalán nem segített?

Szokás valamit adni a szakdolgozati témavezetőnek?

Ha igen, mit? Olyan tanárnál írtam, akinél nagyon sokan és engem ráadásul soha nem is tanított, valamint nem is nagyon szokott az én karomról hallgatókat fogadni. De valami miatt (fellépésem, témám) miatt mégis elvállalt. Ez már a második szakdogám volt, de hihetetlen...

SÜRGŐS! IaaS típusú felhő hálózatot hogyan szokás tervezni és üzemeltetni egy cégnél?

Bármilyen infó jól jön,én is keresgélek,de több szem többet lát,pláne ha még szakértő is. Szakdolgozatomhoz kellene,aminek a címe: Felhő-alapú vállalati információs infrastruktúrák tervezése, valamint üzemeltetése. Akár angol is lehet az infó,remélem van itt olyan,aki ért ilyesmihez.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!