Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vannak itt Trefortosok?...

Vannak itt Trefortosok? Milyen a Trefort? Jó az oktatás? Milyenek a diákok? Vannak itt lányok is?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én trefortos voltam, most már egyetemista, és szerintem nagyon jó suli volt
2023. márc. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Milyen büntetésre számíthat a gyerek, ha rajzórán pucér nőt rajzolt?

Rajz órán az volt a feladat, hogy kerek formákkal rajzoljanak valamit. A fiam padtársa odasugta, hogy pucér nőt kellene, a fiam meg le is rajzolta. A tanár beszedte a rajzokat. Most fél iskolába menni, harmadikos.

Milyen a Teleki Blanka Gimnázium?

Csak érdeklődés szempontjából írok. A mostani iskolám borzasztóan gyenge. Főleg inkább matek beállítottságú vagyok, ezért a matek tagozát érdekelne. Ahogy felül írtam, még senkinek sem mondtam semmit, csak az ottani tanulók véleményére vagyok kifejezetten kiváncsi....

Az iskolai kori oktatás kötelező?

Torna óra helyett van megtartva, viszik őket jégpályára. Hogy szokott ez lenni, kötelező részt venni a gyereknek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!