SzFE-s tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok pusztulva jelenleg, most érettségiztem 4 tárgyból, és közben ezerrel készülnöm kell a színműs felvire🥲 és mindenki azt mondja, nyugodjak le, mert úgyis egyéni szimpátia dönt a felvételin. Én ezt értem, es nyilvan ez is benne van… Sokan mondták ismerőseim, akik oda felvételiztek pár éve, hogy voltak ott nagyon felkészültek, akiket nem vettek fel, meg voltak olyanok, akik kb. csak odaestek, és elsőre bejutottak. De ez most valahogy nem nyugtat meg😭 Ha valakinek VAN tapasztalata SzFE-s felveteli kapcsan, leírná nekem? Meg mire erdemes figyelni? Öltözet? Bocsi a crashoutért, csak jelenleg úgy érzem magam, mint egy zokni, amit felporszívóztak. Előre is koszi a segitseget!ma 09:54
1/1 A kérdező kommentje:
18/L, prózai színész szak (ifj. Vidnyánszky - Horváth Csaba osztály)
ma 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!