SZTE-JGYPK tapasztalatok?
Sziasztok!
Az SZTE-JGYPK gyógypedagógia és óvodapedagógia szakáról szeretnék többet megtudni. Érdekelne mindenféle vélemény és tapasztalat – főleg az oktatás minőségével kapcsolatban, de a diákéletre is nagyon kíváncsi vagyok.
Mivel nem vagyok szegedi, szívesen olvasnék arról is, milyen lehetőségek vannak a városban, akár szakmai, akár szabadidős téren.
Mennyire nehéz pályakezdőként elhelyezkedni gyógypedagógusként vagy óvodapedagógusként Szegeden? Tudja esetleg valaki, hogy nagyjából hány óvodában tanítanak idegen nyelveket? Mostanában egyre jobban előtérbe kerül ez a téma, és mivel három idegen nyelvet is beszélek a magyar mellett, lehet, hogy ezzel is tudnék hozzátenni valamit – csak nem tudom, mennyire értékelik ezt ott.
A kikapcsolódás is érdekel: milyen programok vannak Szegeden? Nem igazán vagyok bulizós típus, inkább a színház, jégkorongmeccsek vagy egy-egy csendesebb kulturális esemény vonz. A könyvtárban szoktak lenni programok? Ha igen, milyenek?
Előre is köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!